• U bent ingelogd als:

SEC breidt technische staf verder uit

Geplaatst in Clubnieuws

Femke van Odijk nieuwe aanwinst  

Dat meisjes-/vrouwenvoetbal de snelst groeiende sport van Nederland is ervaart ook voetbalvereniging SEC aan den lijve. Onlangs introduceerde SEC al het eerst Soester F-meidenteam, thans maakt de vereniging bekend dat zij Femke van Odijk heeft aangetrokken ter versterking van haar technische staf. 

Femke is een allround sportvrouw die ondanks haar jeugdige leeftijd (23 jaar) al een enorme staat van dienst heeft opgebouwd in de regio. Zo was ze eerder al actief als hoofdtrainer bij de Dames 1 van CJVV en bij het tweede herenteam van de Cobu Boys.

Het is dan ook niet de bedoeling dat Femke zich specifiek op het meisjes- en damesvoetbal zal richten bij SEC. Integendeel, Femke zal zich juist ook samen met hoofdtrainer René Ribberink gaan richten op het verder ontwikkelen van de zaterdagselectie. 

Volgens bestuurslid Technische Zaken Mark Timmer zijn het niet alleen haar kennis en coaching vaardigheden die de doorslag gaven bij het aantrekken van Femke van Odijk. “Het zijn vooral ook haar enthousiasme en sociale karakter die de doorslag gaven: “Femke straalt voetbal met plezier uit, precies waar SEC voor staat. En juist daarom is er sprake van een perfecte match!” 

Het bestuur van vv SEC wenst Femke van Odijk veel succes en plezier bij haar werkzaamheden voor de vereniging.