• U bent ingelogd als:

Scoren lukt Scherpenzeel niet bij FC Driebergen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De ene puntendeling is de andere niet. Vorige week ploeterde Scherpenzeel naar een 1-1 eindstand tegen CDW, terwijl zaterdag het duel tegen FC Driebergen met een 0-0 remise afgesloten werd. ,,Maar met het veldspel was niets mis. We hebben ontzettend goed gespeeld, maar vergaten ons te belonen met een doelpunt”, schetst Dennis Koorn.

De coach van de Zelers zag dat het eenrichtingsverkeer was naar het doel van de thuisploeg. ,,FC Driebergen is een stugge ploeg, maar we haalden de counters er op tijd uit en kwamen diverse keren gevaarlijk voor de goal.” Martijn van Ginkel, Charif Benyessef en Hafid Charadi (twee keer) konden de gecreĆ«erde kansen niet omzetten in doelpunten.

Na de pauze was het van hetzelfde laken een pak. Scherpenzeel viel aan, FC Driebergen bleef op de been. ,,Of er zat een voetje tussen, of de keeper redde knap of we schoten over en naast. We hadden blijkbaar niet genoeg rust in ons lijf om een treffer te produceren”, constateerde Koorn, die bovendien aanvoerder Jouke van Elst voor rust met een hamstringblessure zag uitvallen. Of hij er tegen ‘t Vliegdorp weer bij is, is nog onduidelijk. Wel is zonneklaar dat het vizier op scherp moet. ,,Wel of niet scoren blijft toch iets ongrijpbaars. Als we zo goed blijven spelen, dan volgen de doelpunten volgende week.”