• U bent ingelogd als:

Scherpenzeel had geen kind aan Renswoude en won afgetekend met 6-1.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 Wel of geen struikel partij in het zestienmetergebied van Dittgher van Aarsen was het hoogtepunt in in de eerste vijftien minuten tussen Scherpenzeel en Renswoude.

De weggestuurde Nehkomi Veldt zag niet veel later  zijn inzet in eerste instantie nog gekeerd door  Jacco van Ginkel maar Michel de Kruif was alert en tikte de losgekomen bal binnen  1-0. Door deze voorsprong  ging de thuisclub gemakkelijker voetballen. Getuige hiervan was de  2-0. Ali Edin speelde zich knap vrij in de 22e minuut en met een dito pass werd Tevfik Ceyar gevonden.

De spits bleef uiterst kalm. Omspeelde de doelman en schoof de bal beheerst binnen. Renswoude had het moeilijk omdat Scherpenzeel over simpelweg meer voetballende bagage beschikte. Getuige ook de opgelegde kansen die werden gecreëerd maar niet doeltreffend  werden afgrond door Ceyar en Dittgher Aarsen. Op slag van rust de beslissing. Een pass door het centrum van Omar Riani werd op waarde geschat door Nehkomi Veldt 3-0.

De tweede helft ging op dezelfde voet verder. Scherpenzeel volledige controle over de wedstrijd. Rond het uur was het de ingevallen Ismail Ouaddouh die met een schuiver de 4-0 wist te scoren. Kort hiervoor kreeg  Ralph Boom de eerste kans van  de wedstrijd voor Renswoude. Zijn inzet werd gekeerd door Coen Uyterwaal. De  goalie was in de 69e minuut minder kordaat bij een voorzet van Renwoude waardoor  Wilbert van Fliert de 4-1 kon binnenschieten.

De wedstrijd leek rustig uitgespeeld te gaan worden tot uitblinker Tevfik Ceyar het in de slotminuten op zijn heupen kreeg en het publiek trakteerde op twee mooie assists. Eindstations bij de doelpunten Ali Edan en invaller Mike Maas.

Bron: voetbaleentwee.nl