• U bent ingelogd als:

Scheidsrechter Appel had waarschijnlijk nog een appeltje te schillen met SEC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Wanneer je als 22 jarige scheidsrechter net komt kijken op de voetbalvelden en je zegt doodleuk vooraf gaande aan de wedstrijd dat je met 1 speler van SEC bij Wasmeer samen hebt gespeeld en dat dit niet echt je vriend was ………………….

Wanneer je voor de wedstrijd dreigt de wedstrijd niet te willen laten beginnen omdat hij de kalklijn niet ziet op de 16 meter lijn terwijl de lijnen gisteren zijn getrokken…….

Wanneer dit nogmaals is gedaan (Bedankt Henk vd Hoef) en vervolgens weer dreigt dat wanneer de lijn niet zichtbaar is na de rust de wedstrijd alsnog stil zal gaan leggen………..

Wat een geklaag zeg, SEC kan zeker niet tegen zijn verlies………………………hoor ik de mensen al denken! Ach, dat mag men denken! Jammer dat deze man…………………een mooie sportief duel helemaal naar zijn hand weet te zetten en weet te verpesten voor alle toeschouwers! Zonder aanleiding drie minuten langer laat spelen in de 1ste helft, binnen 50 seconde in de 2e helft SEC een strafschop tegen geeft voor in zijn ogen een bewuste handbal! Een bal die opspringt op het keiharde veld en per ongeluk tegen een hand aankomt! Tot overmaat geeft hij mijn speler ook een gele kaart hiervoor en zegt tevens tegen hem dat die uit moet kijken omdat hij een 2e gele kaart ook niet nalaat om te zullen trekken. En dat deed die ook!

Ja, wanneer je dan nog 40 minuten moet spelen tegen de koploper dan dwingt je dat om vooruit te kijken en de schade beperkt te gaan houden. Lullig voor IJFC, Odysseus en Hoevelaken, we hadden graag 90 minuten onze sportieve plicht gedaan maar hebben vervolgens direct de spelers gewisseld die qua kaarten op scherp stonden want tegen deze overmacht was niet te winnen.

SEC begon sterk aan de wedstrijd en had zomaar kunnen gaan rusten met een 2-0 voorsprong! Aanvallend had CJVV helemaal niets in te brengen tegen de Groen Witte! SEC leek dan ook te gaan rusten met een 0-0 stand totdat de scheidsrechter wel erg lang door liet spelen. Eén onachtzaamheid bracht CJVV toch aan de leiding nadat 1 van de middenvelders wel heel erg makkelijk vanaf de achterlijn de bal pan klaar kon leggen!

In de rust was iedereen ervan bewust dat wij vandaag zeker niet kansloos waren! Binnen 50 seconde na rust konden alle goede voornemens in de kast en lag de bal op de stip! Triest! Niemand had er een strafschop ingezien maar onze Appel wel! Vervolgens stuurde hij Sven met een tweede gele kaart weg! 40 minuten tegen de koploper met een man minder is iets teveel van het goede!

Dat CJVV nog de 0-3 maakte was prima voor hun statitstieken! Voor ons was de wedstrijd al afgelopen binnen 50 seconde na rust en na het wegzenden van Sven! Groot compliment voor de spelers die gewoon nog hun stinkende best bleven doen om er niet een grote uitslag tegen te krijgen!

Natuurlijk heeft CJVV een betere ploeg als ons, natuurlijk was het geen zekerheidje geweest als de strafschop niet was gegeven wij hadden gewonnen of gelijk hadden gespeeld! CJVV staat niet voor niets bovenaan! Compliment ook voor hun grensrechter Fred Ploeg, die naar eer en geweten stond te vlaggen!

Gauw vergeten en nog steeds alles uit de kast halen om te strijden voor plek 5, het verschil is ondanks de nederlaag nog steeds slechts 3 puntjes!

Bron : Website SEC