• U bent ingelogd als:

SCH’44 overheerst maar verliest van de koploper

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

“Als je zo speelt tegen Vriendenschaar en met name PVC dan had je die beiden met gemak gewonnen”, aldus een zwaar teleurgestelde van der Kooij. “Vandaag kan ik mijn team echt niks verwijten, de inzet was top, iedereen voerde zijn taak uit, we veroverden de bal enorm snel terug en lieten daarna prachtige combinaties zien. Maar eerlijk is eerlijk, scoren is ook een kwaliteit en dat deden we niet”.

NVC daarentegen wist het in de eerste helft te presteren, zonder ook maar één kans te creëren, toch op een 0-1 voorsprong te komen. Een vrije trap aan de zijlijn, halverwege de helft van SCH, werd ingedraaid richting de tweede paal. Met een geplaatste kopbal maakte NVC direct gebruik van het enige moment dat zij in de eerste helft in het strafschopgebied van de Harmelenaren kwament.

SCH kreeg een goede kans via Dennis de Bree, Ivo kwam twee keer goed door en Mitch kreeg nog een kopkans. Er was continu dreiging, maar de meeste kansen kwamen pas echt in de tweede helft..

We zetten het op een rijtje:

’54          Na een mooie een – twee tussen Dennis en Ivo beland de voorzet bij Sjoerd die in de zestien zijn
schot aangeraakt zag worden waardoor de bal net niet het doel trof.

’58          Ivo komt schuin alleen op de keeper af, legt hem breed naar Mitch die iets te zacht inschiet,
de bal wordt van de doellijn afgehaald.

’64          Oussama schiet van 20 meter rakelings over.

’77          Mitch schiet vanaf de 16 meter hard uit de draai, helaas niet in de hoek.

’79          Jevgeni zijn schot word pareerd door de keeper, echter de rebound is voor Mitch die de bal
kan binnenwerken echter wederom stond de keeper in de weg.

’87          Thijs schiet vanaf 20 meter, de onpasseerbare goalie kon er nog net zijn hand tegen zetten en
de bal tot corner verwerken.

’90          Oussama schiet net over.

De enige kans die NVC hier tegenover kon zetten was in de 73e minuut. Wederom kon men uit een voorzet binnen koppen, echter Nick reageerde alert waarna de rebound tegen de paal werd geschoten. Verder was het geel/zwarten uit Harmelen wat de klok sloeg.

Door deze onverdiende nederlaag rest SCH’44 niks anders zich op te laden voor de 3e periode en een hoge positie op de ranglijst waardoor alsnog de nacompetitie behaald kan worden. Als het team op deze wijze blijft spelen kan succes niet uitblijven. Volgende week meteen al een mooie pot om dit te laten zien, uit bij Elinkwijk.