• U bent ingelogd als:

SCH’44 in eerste jaar in de Tweede klasse…nummer vier!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

En dat zeg ik met trots. Met slechts 1 puntje minder dan de nummers 2 en 3. Vandaag het seizoen afgesloten met een goede overwinning op ZSGOWMS. Het duurde tot de 40eminuut voordat “ good (g)old”  van Bemmel de 0-1 binnen schoot. Het zag er gelukkig wat beter uit dan vorige week. Met wat kleine kansjes over en weer was het SCH’44 die, zoals gewoonlijk, rustig afwachtte op fouten van de tegenstander. En die waren er, volop.

In de 20e minuut was het Sander Tervoort die op aangeven Joey van Bemmel de lat raakte. Momenteel heeft Sander hier patent op dus de meegereisde toeschouwers hadden ook niet anders verwacht. Twintig minuten later was het wel raak. Hugo Peters legde opzij naar Joey van Bemmel die vanaf 20 meter de bal links in de hoek schoot.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde. SCH’44 de betere van de twee en kleine kansjes over en weer. Met mijn camera in de aanslag om een beloofde duik van Nick vast te leggen kwam ik niet verder tot een vangbal. Sorry Nick.
Tien minuten voor het einde maakte SCH’44 het af. Mitch Maas stuurde Hugo Peters weg, die na een paar knappe kapbewegingen, eveneens de bal van 20 meter de linkeronderhoek inschoot.

Een terechte 0-2 overwinning en een prachtige vierde plek als debutant in de tweede klasse. Had er meer ingezeten, jazeker. Maar als mijn tante een pikkie had dan was het m’n oom geweest.

Het grootste compliment voor het afgelopen seizoen is jullie teamspirit. Ik denk dat menig club hier jaloers op zou zijn. Elkaar positief blijven coachen en hiermee een fantastische vierde plek weten te behalen. Nieuwe jongens uit het tweede en de A-jeugd hebben mogen proeven bij het eerste. Dirk Jan en Nathan, niet meer weg te denken, top gedaan.

Mannen, Renato, Minnen, Mo, Fuad, Wim Donkervoort en beide fysio’s, Bas en Michael, dank jullie wel voor dit leuke en spannende seizoen.

Ben ik nog wat vergeten, jawel, Ron Stomp, die de lat voor volgend seizoen nog een stukkie hoger legt ….. directe promotie naar de eerste klasse …..
En misschien wel de twee allerbelangrijkste van het stel: Michael vd Bosch en Michel Gerritsen, jullie weten wel waarom.

Thnx Guys, mijn werk zit er op en ben er even klaar mee

Tot ergens in Augustus