• U bent ingelogd als:

Sander Kloos verlaat DOSC

Geplaatst in Clubnieuws

Hoofdtrainer Sander Kloos verlaat na drie seizoenen én een interim periode aan het einde van het seizoen DOSC. In die periode ontwikkelde de club zich van degradatiekandidaat tot ambitieuze promotie kandidaat. De kloof met de jeugdopleiding is gedicht, er zijn veel talenten doorgestoomd, liefhebbers uit de regio weten DOSC te vinden en er is boven verwachting gepresteerd.

 

Hoofd technische commissie Paul Rondeel; toen wij Sander aantrokken hadden wij niet de verwachting Sander lang voor DOSC te kunnen behouden. Daarom zijn wij trots dat hij straks ruim 3 seizoenen hier de hoofdtrainer is geweest en wij hopen dan ook dat hij een mooie club vindt die goed bij zijn hogere ambities past.

 

Voorzitter Dennis de Jager; hoewel het niet gek is om na een periode van ruim 3 jaar weer eens verder te kijken, is het jammer dat Sander onze club gaat verlaten. Er zijn mooie resultaten bereikt samen met de staf en de spelersgroep. Wij zullen ons nu richten op de werving van een geschikte opvolger. 

 

Sander Kloos; na ruim 3 seizoenen heb ik ervoor gekozen een nieuwe uitdaging te zoeken. Het voelt goed om dat nu al aan te geven. Het geeft de club ruimte een passende opvolger aan te trekken. Er staat een talentvolle selectie met veel potentie, een goede staf en organisatie. Ik kijk trots achterom en uit naar een nieuwe uitdaging die past bij mijn CV en ambitie. Hier ga ik mij nu op oriënteren.

 

 

 

Geef een reactie