• U bent ingelogd als:

Sander Kloos langer bij D.O.S.C.

Geplaatst in Clubnieuws

Het bestuur van D.O.S.C. is verheugd te kunnen melden dat Sander Kloos (41) uit Zeist ook het volgend seizoen 2017/’18 de hoofdtrainer is bij D.O.S.C.!

Voorzitter Hans van den Hoven: Sander is vanaf april 2016 actief bij D.O.S.C. Naast zijn kwaliteiten op voetbaltechnisch gebied is Sander ook prima in staat om buiten de lijnen te zorgen dat er stappen worden gemaakt binnen de club. Dit heeft er voor gezorgd dat de spelersgroep en het bestuur graag  door willen met Sander in de rol van hoofdtrainer. Gelukkig heeft Sander ook een goed gevoel bij het team, staf en de club en was er van beide kanten de intentie om ook in het seizoen 2017/’18 met elkaar verder te gaan. Wij gaan er vanuit dat de positief ingezette lijn wordt vervolgd en zien er naar uit om de samenwerking te continueren.
Paul Rondeel – TC: Na een roerig voorgaand seizoen zijn wij blij dat onder Sander de rust en het plezier weer helemaal terug zijn. Wij gaan er vanuit dat het ook komend seizoen plezierig voetballen is in de selectie van D.O.S.C.

Sander Kloos; ‘Ik heb het goed naar mijn zin bij D.O.S.C. We maken een positieve ontwikkeling door, waar nog rek in zit. De club is flink in beweging, de randvoorwaarden zijn steeds beter, selectie en staf is goed en vanuit O.19 staan  talenten op de deur kloppen. Deze ontwikkeling geeft veel vertrouwen voor volgend seizoen. Tevens ben ik D.O.S.C. dankbaar dat ik begin dit jaar mijn debuut als hoofdtrainer in het amateurvoetbal heb kunnen maken, de prettige samenwerking en positieve ontwikkeling verdient een tweede seizoen.