• U bent ingelogd als:

Sander Kloos langer bij D.O.S.C.

Geplaatst in Clubnieuws

Hoofdtrainer Sander Kloos heeft zijn contract met een jaar verlengd en zal ook in het seizoen 2018/‘19 aan D.O.S.C. verbonden zijn.

Voorzitter Hans van den Hoven; wij zijn zeer blij dat Sander weer een seizoen aan D.O.S.C. verbonden zal zijn. Er is erg veel draagvlak, zowel vanuit bestuur, commissies, staf en uiteraard ook vanuit de spelers om de samenwerking te continueren. We zien zowel binnen als buiten de lijnen een positieve flow in de selectiegroep sinds de komst van Sander. Destijds nog degradatiekandidaat en wanneer de flow wordt vastgehouden zien we zelfs promotie kansen. Daarnaast is onze Technische Commissie, onder leiding van Paul Rondeel, bezig om de drie-eenheid tussen D.O.S.C.-1, -2 en O.19-1 te verstevigen. Dit is één van de speerpunten uit het technisch beleidsplan en de werkwijze van Sander zorgt ervoor dat er ook stappen worden gemaakt. Spelers uit D.O.S.C.-2 en O.19-1 trainen regelmatig mee en maken ook speelminuten in het eerste om zo te proeven aan de stap naar D.O.S.C.-1. 

 

Kloos; ik heb het prima naar mijn zin. Wetende dat het draagvlak binnen de club groot was, wilde ik alleen voor een sportieve uitdaging, die past bij mijn CV en ambitie, D.O.S.C. verlaten. Maar dat was niet aan de orde. Het is altijd spannend of cruciale spelers blijven of komen, met deze geef ik het voorbeeld en spreek ik vertrouwen uit. Binnen de selectie is er voldoende uitdaging en de club is nog volop in ontwikkeling. Sportief pakken we meer punten dan vorig jaar, voetballend kan het nog beter, talenten uit O.19 kloppen op de deur en we zijn aantrekkelijk voor sponsors en spelers uit de regio. D.O.S.C. viert in 2018 haar 70 jarig bestaan en het hoofdveld is na de zomer van kunstgras en verlichting voorzien. Een prima basis voor een 3e seizoen.