• U bent ingelogd als:

Sam Osei werkt in alle rust aan zijn herstel

Geplaatst in Clubnieuws

Sam Osei  werd begin oktober 2015, na afloop van de wedstrijd DFS 1 – Fc Breukelen 1  getroffen door een hartstilstand. De oorzaak bleek na uitvoerige onderzoeken in het ziekenhuis hartritmestoornissen te zijn.

Sam mag sinds kort van de behandelend artsen op een rustige manier werken aan zijn herstel. Het ICD-kastje, geplaatst in de borststreek, helpt zijn lichaam hartritmestoornissen te voorkomen.

,,Ik mag alles doen, heb hele goede begeleiding van de artsen van het AMC en de medische staf van Fc Breukelen te weten Jos Schieveen en Jill Warmerhoven.

Ik heb goede afspraken gemaakt met mijn trainer Cor ten Bosch. Ik moet natuurlijk eerst weer wedstrijdritme opdoen. Ik wil soms te snel maar Cor remt me tijdig af.

Afgelopen zaterdag mocht ik een kwartier voor tijd invallen bij WNC. Vooraf had Cor aangegeven dat ik mogelijk mocht invallen als de wedstrijd het toe liet. Ik had vooraf geen extra spanning, maar toen ik een seintje kreeg van Cor werd ik wel gespannen. Gelukkig ging alles goed met me, we verloren helaas wel.

Blessures

Ik heb vanwege diverse blessures nog amper echt iets kunnen laten zien bij Fc Breukelen 1. Ik hoop over enige weken zover te zijn dat ik wat meer speeltijd aan kan. Ik weet zeker dat ze dan langs de lijn zeggen die Sam, potverdrie, die is goed”.

Bedankt  voor alle steun

De in Almere wonende Sam, in het dagelijks leven accountmanager bij HP, wil langs deze weeg iedereen voor alle steun bedanken. ,, Fc Breukelen is echt een warme club met een goede organisatie. Rond het eerste elftal zijn er veel vrijwilligers die het beste met ons voor hebben zoals laatst een mooi trainingskamp in Spanje”.

Cor ten Bosch geeft aan dat het naar omstandigheden best aardig gaat met Sam. ,,We doen rustig aan op de trainingen. Sam moet natuurlijk ook weer wedstrijdritme opdoen en dat kan feitelijk qua speeltijd het beste in het tweede elftal. Als Sam  bij het eerste elftal op de bank zit kijken we of Sam ook bij ons zijn minuten kan maken’’.  

Fc Breukelen 1 – DFS 1

Zaterdag 5 maart speelt Fc Breukelen 1 thuis tegen DFS 1. Een bewogen wedstrijd, vooral voor Sam maar uiteraard ook voor het elftal, begeleiding en alle supporters die aanwezig waren bij de heenwedstrijd in Opheusden. 

Gert van Es