• U bent ingelogd als:

SAESTUM dichtbij een 2e periode titel

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

En na de wedstrijd hebben we er uiteraard een, twee, …………… opgenomen. Proost op Aurora en Saestum, Hennie, Alphons, Arthur, Frans en Maykel (vrnl) 

Gisteren moesten AURORA en VVZA tegen elkaar spelen met als inzet voor VVZA de 2e periode titel. Aan niets ontbrak het bij onze sportvrienden uit Amersfoort. Een grote touringcar zorgde dat ze veilig in Werkhoven aankwamen. De staf rondom het elftal had alles voor elkaar voor een overwinning en de 2e periode zat al bijna in de tas.

Helaas hadden ze niet gerekend op de tegenstand, die Aurora hun bood.  Na een 0-1 achterstand voor Aurora maakte ze snel de gelijkmaker. Een domme overtreding van een van de spelers van VVZA, die direct tot een rode kaart leidde was het begin van het einde voor de Amersfoortse bezoekers. Ze kwamen niet meer in hun spel en de thuisploeg ontnam ze de kans de 2e periode mee naar huis te nemen. Een 3-2 overwinning voor de thuisploeg was het resultaat bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter.

De aanwezige stafleden van Saestum vierden dit resultaat met een welverdiende consumptie in de kantine van Aurora. Edwin van Burgstede oud teammanager van Saestum trakteerde ons ook nog op een extra consumptie. Edwin bedankt.

De ploeg van Saestum moet nu wachten tot 26 maart, want dan moet Hooglanderveen naar Aurora om daar met minsten 7 doelpunten verschil de 2e periode binnen te halen. Lukt dat niet, dan heeft de jonge ploeg van Saestum definitief de 2e periode in hun bezit.

De eerste prijs in ons 90e verenigingsjaar.  Wat zal het ons nog meer brengen, aan de ploeg zal het zeker niet liggen. Ik weet zeker dat ze er alles voor zullen doen om een nog beter resultaat neer te zetten.