• U bent ingelogd als:

SAESTUM beëindigd regulaire competitie met een gelijkspel.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

  

Vanmiddag speelde de thuisploeg tegen een van de andere nacompetitie deelnemers uit deze regulaire competitie.

VVZA bereikte vorige week een deelname aan de nacompetitie.

Eerder dit jaar verspeelde ze in de wedstrijd tegen Aurora een directe kans om een periode titel te pakken. Voor beide partijen stond er vanmiddag eigenlijk niks meer op het spel.

De scheidsrechter van vanmiddag de heer N.P. Bos begon vanmiddag rond 14.00 uur de wedstrijd tussen de Voetbal Vrienden Zeist en Amersfoort.

Het was voor beide trainers een wedstrijd waarin degene, die tegen een eventuele schorsing aanliepen, uit het team te laten waar beide trainers dan ook gebruik van maakte.

Saestum probeerde er in de eerste 20 minuten nog een behoorlijke wedstrijd van te maken.

Anass Akharouid leidde Saestum naar een 1-0 voorsprong. Maar met 2 counters maakte Marciona Rijnders er een 1-2 voorsprong van voor de ploeg uit Amersfoort.

Individueel was Saestum de betere ploeg, maar maakte te weinig gebruik van de geboden kansen. Een aantal spelers probeerde met individuele acties een stempel op deze wedstrijd te drukken.

In de 2e helft wisselde Maykel Tak Yoeri Pot voor de na een lange blessure terugkerende spits Luuk Bruijnis, deze mocht dan ook met een fraaie kopbal de gelijkmaker scoren. Zou hij klaar zijn voor de nacompetitie?????

Verder draaide  VVZA Saestum niet de duimschroeven aan en leidde scheidsrechter NP Bos zonder ook maar een enkele kaart te trekken   de wedstrijd naar het einde. Deze week zullen beide trainers hun selecties verder klaarstomen voor de komende nacompetitie.

Saestum begint a.s. zondag tegen FC Abcoude in Abcoude. De week daarop spelen we aan de Noordweg de return.

Veel supporters langs de kant om onze ploeg te steunen om de 2e klasse te bereiken zal door onze selectie zeer op prijs gesteld worden.