• U bent ingelogd als:

’s-Gravenzande 1 – SVL 1 = 0-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen


24 mei 2016

SVL ging naar Gravenzande voor de laatste kans op lijf behoud, dus er moest gewonnen worden en dat gebeurde ook. SVL ging met een 2-0 winst naar Langbroek. Het was afwachten wat de uitslag was in Breukelen waar gespeeld werd tegen PKC 83 uit Groningen, het bleek een 2-1 overwinning voor Breukelen. In de blessuretijd maakte Breukelen via een penalty het tweede doelpunt.

In de eerste 17 minuten was het mekaar aftasten. Gravenzande probeerde wel druk te zetten, maar kreeg weinig kans. In de 18e minuut werd Ali Alkan aangespeeld door Selcuk Albayrak, maar zijn inzet kwam in handen van de keeper. Maar in de 19e minuut was er een zeer goede kans voor Gravenzande, maar de ingeschoten bal werd door Geert Willem Merkens gestopt. In de 20e minuut nam Wesley de Laat een vrije trap, maar de keeper van Gravenzande kon de bal net tot Conner werken. In de 24e minuut maakte Mark van Oudbroekhuizen een overtreding en dus geel. De 32e minuut was er een goede kans voor Alex van Eem, maar hij stond buitenspel. De 36e minuut bracht Thomas Malolepszy de bal voor en maakte Ali Alkan de 0-1 voor SVL. Met deze stand werd er gerust.

Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld in. In de 66e minuut werd het 0-2 voor SVL, Wesley de Laat tikte met een rollertje de bal achter de keeper van Gravenzande. De 70e minuut werd Alex van Eem gewisseld en kwam Wouter van Hoof het veld in. Wouter van Hoof was maar koud in het veld of hij schoot rakelings naast. In de 77e minuut ging Mark van Oudbroekhuizen geblesseerd het veld uit, zijn vervanger was Kevin van Leeuwen. SVL had in de laatste 10 minuten wel 3 of 4-0 voor kunnen staan. De 84e minuut werd Selcuk Albayrak gewisseld en Martijn Verkerk kwam het veld in.
Nu maar afwachten wat er komende zaterdag gaat gebeuren, want SVL speelt dan uit tegen PKC 83 in Groningen om 14.30 uur.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Joran Hofman, Roben Schenk, Mark van Oudbroekhuizen (Kevin van Leeuwen), Frank Barte, Walter Cremers, Alex van Eem (Wouter van Hoof), Thomas Malolepszy, Selcuk Albayrak (Martijn Verkerk), Ali Alkan en Wesley de Laat.

Van de supporters.