• U bent ingelogd als:

Roda’46 vergeet te scoren tegen Woudenberg

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Niemand had het vreemd gevonden als Roda’46 in de rust van de wedstrijd tegen Woudenberg met 0-3 of meer had voorgestaan. De bezoekers uit Leusden kregen in de eerste helft zeker een handvol goede mogelijkheden. Ze wisten echter maar een keer te scoren. Halverwege de eerste helft was het Joey Koetsier, die op aangeven van Mike Maas de 0-1 maakte.

Dat was ook de ruststand. En dat was een magere afspiegeling van het aantal kansen dat beide ploegen in het eerste bedrijf hadden gehad.

In de 60e minuut kwam Woudenberg op gelijke hoogte. Het doelpunt viel uit het niets, maar was wel belangrijk. Mark de Graaf was de maker.

In de laatste tien minuten ging Roda’46 alles of niets spelen. Met slechts drie verdedigers werd vol op de aanval gespeeld. Het zorgde voor een enerverende slotfase, waarin beide ploegen grote kansen kregen. Roda wist echter de bal niet in het vijandelijke doel te krijgen. In de laatste minuut lukte dat Mark de Graaf voor Woudenberg wel, waardoor Woudenberg er toch met de winst vandoor ging en de ploeg zich zo goed als veilig speelde.

Dat geldt zeker niet voor Roda’46. De brigade van Jan Veldhuizen kan bijna niet meer ontkomen aan promotie-/degradatiewedstrijden ontkomen en moet zelfs strijden tegen directe degradatie.