• U bent ingelogd als:

Roda’46 kan onvoldoende vuist maken tegen Geinoord 1-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De wedstrijd tussen Roda’46 Zat1 en Geinoord 1 was bijna een half uur oud toen Roda’46 Zat1 met 0-2 achter stond. Roda was het meest in balbezit, leek een licht veldoverwicht te hebben, maar door slimme en snelle uitvallen hadden de Nieuwegeiners twee keer gescoord.

Aan inzet ontbrak het niet bij de ploeg van Jan Veldhuizen. Ook voetballend was het best aardig wat Roda liet zien. Maar echt vaak gevaarlijk werd de thuisclub nauwelijks. Jaimy Wilken liet de linksachter van Geinoord een paar keer zijn hielen zien en gaf enkele mooie voorzetten, maar onder de indruk was de tegenstander hierdoor niet

In de tweede helft was de Leusdense ploeg de bovenliggende partij. Maar er kwam geen duidelijk offensief. Een echte vuist kon niet worden gemaakt. Roda kreeg nauwelijks uitgespeelde kansen. Alleen Gijs Keuning verscheen vrij voor de keeper, maar hij treuzelde te lang, waardoor de mogelijkheid verloren ging. Jamal Lachkar schoot van grote afstand op de lat.

Vlak voor het eindsignaal scoorde Jeff van der Bult fraai met een diagonaal schot. Het was echter te laat om nog een punt uit het duel te slepen.