• U bent ingelogd als:

Rob Zomer nieuwe hoofdtrainer Jonathan m.i.v. seizoen 2018-2019

Geplaatst in Clubnieuws

In november 2016 is het contract met huidige hoofdtrainer Koos van Tamelen met een derde seizoen verlengd tot de zomer van 2018. Partijen werden het toen al eens dat de samenwerking na dat derde seizoen in de zomer van 2018 zou eindigen. In november 2017 is dit door beide partijen nogmaals bekrachtigd.

Koos wil zijn laatste seizoen bij Jonathan graag met een prijs afsluiten. Een kampioenschap lijkt niet meer haalbaar. Trainer en spelers richten zich in het tweede deel van het seizoen daarom op een periodetitel om via de nacompetitie promotie af te dwingen.

De afgelopen twee maanden heeft de voetbalcommissie zich ingespannen om een nieuwe hoofdtrainer te contracteren. Daarvoor is een profiel opgemaakt en zijn diverse criteria gehanteerd. Vorige week heeft Jonathan overeenstemming bereikt met Rob Zomer, dit seizoen nog hoofdtrainer bij VVZ’49 in Soest.

Met Rob Zomer (56) heeft Jonathan een trainer gecontracteerd met ruime ervaring in de regio. Een succestrainer bovendien. Rob kende grote sportieve successen als trainer van o.a. vsv Vreeswijk, sv Nieuwkoop en vv De Meern. Met de zaterdagafdeling bij VV de Meern werd Rob twee keer kampioen en met de zondagafdeling   promoveerde Rob in 2016 naar de Hoofdklasse (kampioenschap) en in 2017 naar de Derde Divisie (via nacompetitie).

We wensen Rob Zomer alle succes bij Jonathan!