• U bent ingelogd als:

Rob van Gardingen nieuwe hoofdtrainer SV Aurora

Geplaatst in Clubnieuws

Het bestuur van SV Aurora is blij om u te kunnen mededelen dat Rob van Gardingen met ingang van het seizoen 2016-2017 de nieuwe hoofdtrainer zal van onze club zal zijn.

Rob van Gardingen is 52 jaar, woonachtig in Houten en speelde zelf voor Elinkwijk, Maarssen, Velox, FC Utrecht en Hercules. Na zijn spelerscarriere begon hij zijn loopbaan als trainer eveneens bij Hercules en was hij ook actief bij MSV’19, SVF, JSV Nieuwegein, Zwaluwen Utrecht, SV Nieuw Utrecht.

De laatste 4 seizoenen was Rob trainer/coach van Hercules 2 uit Utrecht. Met die ploeg werd hij in zijn eerste jaar kampioen en wist hij de afgelopen 3 seizoenen de ploeg mee te laten draaien bij de bovenste ploegen in de reserve hoofdklasse.

Met Rob denken we een ambitieuze en ervaren trainer te hebben binnengehaald die de jonge selectie van SV Aurora weer een stap verder kan brengen. Hij is wat het bestuur betreft de ideale opvolger voor onze huidige trainer, Gerard Pouw.

Bij deze danken wij Gerard voor de afgelopen 4 seizoenen. Daarin hebben we prettig samengewerkt, prima resultaten geboekt en bovenal een positieve en sportieve sfeer gecreëerd binnen de club.

Wij kijken uit naar de nieuwe samenwerking met Rob van Gardingen en wensen hem heel erg veel succes het komende seizoen!

Namens het bestuur,

Wijbe Douma
Voorzitter