• U bent ingelogd als:

Rob van den Broek verkast naar SC Everstein

Geplaatst in Clubnieuws

Onze eigen succesvolle coach van het 1e elftal, Rob van den Broek, zal volgend seizoen de nieuwe trainer zijn van SC Everstein uit Everdingen. Rob blijft via onze voetbalacademie aan v.v.Woudenberg verbonden.

Rob sprak zijn ambitie al uit om bij een andere club aan de slag te gaan na 7 succcesvolle jaren bij Woudenberg. Deze ambitie wordt nu werkelijkheid met zijn aanstelling bij SC Everstein.

SC Everstein speelt in de 3e klasse klasse van het amateurvoetbal en bezet daar momenteel de 11e plaats. Opgericht in 1951 speelde SC Everstein in de jaren 80 en 90 een groot deel in de 2e klasse van het amateurvoetbal. De club moest zich daarna tevreden stellen met een plek in de 3e klasse waarna vanaf 2006 men om de prijzen mee deed in de 2e klasse. De beloning was in het seizoen 2012 promotie naar de 1e klasse. Helaas maar 1 seizoen en de periode hierna zakte de club af naar de 3e klasse.

Een mooie uitdaging voor Rob om met deze club hetzelfde te kunnen realiseren als wat hij met het 1e van Woudenberg heeft gedaan.

Rob zal verbonden blijven aan de v.v.Woudenberg door zijn aandeel in de Voetbalacademie en natuurlijk als supporter van v.v.Woudenberg.

Wij wensen Rob veel succes met zijn nieuwe uitdaging.