• U bent ingelogd als:

Rene Verdonk wordt nieuwe loop-hersteltrainer bij VVZ’49

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Het bestuur van VVZ’49 is trots dat zij Rene Verdonk hebben kunnen binden aan VVZ’49. Rene Verdonk is de nieuwe looptrainer voor de selectie elftallen.

Rene Verdonk is 17 jaar looptrainer geweest bij de eerste divisieclub HFC Haarlem, echter toen deze club failliet ging verkaste Rene naar Sparta Nijkerk. Toen Simon Ouaali bij Sparta Nijkerk vertrok was dit voor Rene het signaal om Sparta ook te verlaten.

Naast de A en B selectie van de senioren zal ook de VVZ’49 Academy hiermee een extra impuls krijgen.

Op de maandag avonden zal Rene bij de A1, B1, C1 en D1 de looptechnieken gaan verbeteren. Dit zullen wekelijkse trainingen van circa 20 minuten zijn.

De spelers van de overige jeugdteams worden ook in de gelegenheid gesteld om bij hun leeftijdscategorie aan te sluiten en worden daarmee in de gelegenheid gesteld hun looptechniek te verbeteren.

De bedoeling is om bij de trainers van de VVZ’49 Academy een aantal keren per seizoen te gaan instrueren hoe zij de looptechniek van hun spelers kunnen verbeteren.

VVZ’49 denkt hiermee bij de selectiespelers van zowel de senioren als de jeugd, maar ook de recreatieve jeugd een belangrijke kwaliteitsimpuls te hebben gegeven, omdat het op een goede manier lopen een belangrijk onderdeel van het voetbalspel is.

VVZ’49 en Verdonk hebben de intentie uitgesproken dat een aantal jaren aan VVZ’49 verbonden blijft om over meerdere jaren te looptechnieken van onze spelers te verbeteren.