• U bent ingelogd als:

Rene Ribberink volgend seizoen trainer Eemboys

Geplaatst in Clubnieuws

Voetballen is mijn lust en mijn leven! Samen met een stel goede gasten 3 x per week proberen iets moois neer te zetten! Prestatie samen Hand in Hand met plezier! Mensen die dicht bij mij staan hebben constant aangeven dat ik geduldig moest blijven omdat er echt wel een mooie club zou komen die mij op het lijf is geschreven. En laat dit nou uitkomen ook! Ik ben trots dat ik volgend seizoen de trainer ga worden van Eemboys!

Een club die precies past binnen mijn profiel, net zoals De Zebra’s, Achterveld en SEC dat deden. Maar eerst nog 10 finales spelen voor lijfsbehoud met SEC! Iedereen heeft ons al afgeschreven maar wij blijven erin geloven en zullen er ook alles aan doen binnen ons vermogen om te knokken voor lijfsbehoud!

Dit zou een mooi afscheid zijn van de club waarvan ik vanaf mijn 5e jaar achter een bal aan loop te rennen! Met Voorzitter Bren Bijlard, Mark Timmer, Willem vd Deijssel en Jan Veldhuizen ook best wel iets hebben neergezet in de laatste jaren!

Maar gelukkig is iedereen vervangbaar en kan vaak een verandering zorgen voor een nieuwe frisse wind waardoor de club weer een stapje vooruit kan maken! Nieuwe mensen, nieuwe ideeen en nieuwe spelers kunnen vaak verfrissend werken!

Rib.