• U bent ingelogd als:

Remise Jonathan – FZO (1-1); een sfeerverslag

Geplaatst in Wedstrijdverslagen
 
  • Zaterdag 20 april 2019. Op het programma de derby Jonathan – FZO. Voor de vrijwilligers bij Jonathan een driedubbel drukke zaterdag, een aantal belangrijke kaderleden waren afwezig en er was  veel aanloop van de voetballiefhebbers uit de regio. Onder andere onze vaste verslaggever en schrijver van de wedstrijdverslagen Ies Visser was afwezig en zijn vervanger sprong bij achter de bar. Een sfeerverslag dus in plaats van de normale verslaggeving.

    Voor het eerst, hopelijk niet voor het laatst, werd de muziek voorafgaand aan de wedstrijd verzorgd door DJ Jort. Een heerlijke start van de voetbalmiddag waarbij een subtiele muzikale opbouw richting de warming-up werd afgespeeld. Ondertussen kwamen enkele jeugdteams van Jonathan en FZO aan om gezamenlijk de opkomst te verzorgen. Gespannen gezichten bij de spelertjes (en hun ouders!) van FZO JO9-1 en JO8-1 en van Jonathan JO10-1, JO10-6, JO10-4, JO9-1, JO9-2 en JO8-6. Aan de hand van hun grote voorbeelden, luide opkomst muziek en groene rook gingen de mannen het veld op.

    Nadat de mannen hun patatjes  en limonade hadden verorberd was het mooi om te zien dat ze bleven en de wedstrijd hebben gekeken. Samen met bijna 1.000 bezoekers op ons sportcomplex zagen ze een echte derby. Een voetbalverslag kunt u lezen in het AD, geschreven door Martin Veldhuizen. Uiteindelijke uitslag 1-1.

    Gelijk na de wedstrijd was live muziek op het terras… het bleef nog lang gezellig en onrustig bij vv Jonathan. Gelukkig hebben we de beelden nog.