• U bent ingelogd als:

Regelmatige overwinning voor Benschop op Focus

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Op de eerste 20 minuten na had Benschop geen kind aan het gehandicapte Focus. Benschop keek de kat uit de boom en stoomde langzaam op naar een mooie overwinning. 

De eerste 20 minuten ging de wedstrijd gelijk op en maakten beide ploegen er een leuke en zeer sportieve wedstrijd van onder leiding van de prima fluitende Poolse scheidsrechter Koet. Benschop kwam in de 18e minuut goed weg. Een slim genomen vrije trap moest tot drie keer toe onschadelijk gemaakt worden door Mitchell van Oort. Even daarna moest Remco van Wijngaarden de bal van de doellijn halen. Het bleken de laatste wapenfeiten van Focus en Benschop nam de wedstrijd over. In de 28e minuut kwam Benschop op voorsprong. Jimmy Vendrig tikte de bal richting Davis Verweij, die vallend de bal langs keeper Michel Spronkt tikte. 1-0. Daarna was het helemaal over met Focus. David Verweij kopte een mooie voorzet van Patrick Maton net naast en vlak voor de rust kwam de 2-0 op het bord. Een strakke corner van Jeroen Lamboo werd doorgekopt door David Verweij richting de vrijgelopen Kwame Ballo, die keeper Sprong kansloos liet.

 

Door een extra aanvaller in te brengen probeerde Focus trainer Raymond Graanoogst het tij te keren, maar zonder succes. In de 51e minuut viel de definitieve beslissing. Weer was het David Verweij, die aan de basis van het doelpunt stond. Hij zag de toesnellende Patrick Maton opkomen en bood hem de kans om de 3-0 te scoren. De wedstrijd was beslist en Benschop verzuimde om de voorsprong verder uit te breiden. De mooiste kans was er voor Patrick Maton, die door Kwame Ballo helemaal vrij voor de Focus keeper werd gezet, maar hij schoot hard naast. Ook invaller Biko Brazil probeerde het nog met zijn fabelachtige vrije trappen en vlak voor tijd leek het alsnog 4-0 te worden, maar ondanks dat de bal tot vier keer ingeschoten werd, zelfs de binnen kant van de lat raakte, lukte het de Benschoppers niet de bal in het doel te krijgen. Een mooie afgetekende overwinning wat Benschop hopelijk moed geeft voor het slot van het seizoen.

 

Wat gaat er komen. 

Zaterdag a.s. moet er aangetreden worden in Utrecht tegen DVSU, de ploeg, die DOSC maar met liefst 4-2 in Den Dolder versloeg. Benschop zal weer alles uit de kast moeten halen, om de punten mee naar Benschop te nemen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.  

De opstelling van Benschop:  

Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Coen vd Snoek, Jurgen Ruitenbeek, Bryan de Boer, Jeroen Lamboo, Stef Elings, Jimmy Vendrig, ( 64e min Mike Vergouw), Kwame Ballo, ( 82e min Thomas Banfi), Patrick Maton en David Verweij, (73e min Biko Brazil).