• U bent ingelogd als:

Proeftraining bij FC Delta Sports 95 voor kinderen uit 2011

Geplaatst in Clubnieuws

FC Delta Sports ‘95 maakt gebruik van een bijzondere opleidingsmethodiek, die het trainen op motoriek, techniek en creativiteit op een speelse manier combineert. Deze is speciaal ontwikkeld is voor de allerjongste voetballertjes. De resultaten hiervan zijn wekelijks terug te zien op de veldjes waar onze Speedy’s (5 jaar), Champions (6 jaar) en Delta Tigers (7 jaar) aan het trainen zijn en hun wedstrijdjes spelen.

Het aankomende seizoen start Delta weer met een nieuwe groep Speedy’s (kinderen geboren in 2011). De populariteit van onze unieke manier om jonge voetballertjes op te leiden maakt dat het aantal beschikbare plaatsen snel gevuld is, maar er is nog plek voor een aantal nieuwe Speedy’s!

Om te laten ervaren dat je bij Delta niet alleen komt trainen, maar dat je met veel plezier ook echt een betere voetballer wordt, kunnen kinderen uit 2011 die graag willen leren voetballen gratis en vrijblijvend deelnemen aan 2 trainingen op sportpark “De Kruisboog”.

De proeftrainingen worden gegeven op de volgende data:

  • Woensdag 18 mei (van 15.30 uur tot 16.45 uur)
  • Woensdag 25 mei (van 15.30 uur tot 16.45 uur)
  • De trainingen worden gegeven door onze Technisch Coördinator, André Sleurink. Hij heeft zeer veel ervaring op het gebied van opleiden van jonge voetballers, is o.a. actief geweest als trainer bij de KNVB en is momenteel trainer in de jeugdopleiding van FC Utrecht.
Je kunt je aanmelden voor de proeftrainingen door een e-mail te sturen (o.v.v. naam een geboortedatum van het kind) naar andre.sleurink@deltasports.nl.