• U bent ingelogd als:

Prima herstel van Woudenberg

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na het teleurstellende verlies tegen GJS heeft Woudenberg zich prima hersteld tegen Montfoort. Op een zonnig Sportpark de Grift werd met 2-2 gelijk gespeeld tegen Montfoort. Beide doelpunten kwamen op naam van Joey Kooij.

Woudenberg begint prima aan de wedstrijd. Woudenberg is vel en laat Montfoort maar mondjesmaat voetballen. Vooral in de omschakeling is Woudenberg erg gevaarlijk. Maar door een afstandschot komt Montfoort op 0-1. Daan ziet de bal te laat en kan niet meer anticiperen op het schot vanuit de tweede lijn. Woudenberg recht zijn rug en komt op 1-1 door een vrije trap van Joey Kooij. Waar het doelpunt eerst wordt toegekend door de scheidsrechter wordt het na protesteren van Montfoort spelers weer afgekeurd. Een vreemde beslissing in de ogen van de Woudenbergers. Luttele minuten later komt toch de verdiende gelijkmaker. Een corner wordt binnengekopt door Joey Kooij. Dit is ook de ruststand.

Na rust wordt Montfoort sterker en dat resulteert in de 76ste minuut in de 1-2 voor Montfoort. Maar Woudenberg recht opnieuw de rug. In de 88ste minuut wordt vanuit een corner en via de kluts de bal binnen geschoten door opnieuw Joey Kooij. Een dikverdiende gelijkmaker, een dik verdiend punt voor een hardwerkend Woudenberg.