• U bent ingelogd als:

PKC 83 – SVL = 2-8

Geplaatst in Wedstrijdverslagen


28 mei 2016

Het was voor SVL een wedstrijd waar met vijf doelpunten verschil moest worden gewonnen om nog een kans te hebben voor lijfbehoud. Hiervoor moest Breukelen verliezen van ‘s-Gravenzande. In het begin ging het de goede kant uit, want ‘s-Gravenzande kwam met 1-0 en later zelfs weer met 2-1 voor te staan, maar in de slotfase werd het toch 3-2 voor Breukelen. Door deze uitslag was SVL dus gedegradeerd naar de eerste klasse. De spelersgroep heeft er samen met de trainer Jan Gaasbeek en zijn medewerkers alles aan gedaan, applaus daar voor.

In de 9e minuut miste Ali Alkan een goede kans om er 1-0 van te maken uit een voorzet van Thomas Malolepszy. De 13e minuut kreeg Joran Hofman geel na een overtreding. In de 18e minuut was er een verdedigingsfout die er voor zorgde dat PKC met 1-0 voor kwam. De 30e minuut werd Alex van Eem gewisseld en kwam Willem Baaij het veld in om meer op de aanval te spelen. Maar in de 39e minuut maakte Selcuk Albayrak gelijk, 1-1. Zelfs twee minuten later maakte Selcuk Albayrak uit een voorzet van Thomas Malolepszy 2-1. Met deze stand werd er gerust.

Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 53e en 55e minuut kregen Selcuk Albayrak en Mark van Oudbroekhuizen geel. De 57e minuut kwam PKC weer op gelijke hoogte, 2-2. In de 58e minuut nam Willem Baaij een corner die door Ali Alkan werd ingekopt dus 3-2. Het werd in de 62e minuut 2-4, een bal werd doorgeschoven door Joran Hofman naar Selcuk Albayrak die de bal beheerst achter de doelman van PKC inschoot. In de 66e minuut een dubbele wissel bij SVL, Mark van Oudbroekhuizen en Joran Hofman eruit en voor hen kwamen Wouter van Hoof en Martijn Verkerk het veld in. In de 73e minuut maakte Martijn Verkerk er 5-2 van. Het was in de 74e minuut weer Selcuk Albayrak die er 6-2 van maakte. Aanvoerder Walter Cremers maakte er 7-2 van met een afstandschot. Maar Ali Alkan maakte het in de 90e minuut af met een doelpunt, 8-2.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Frank Barte, Roy Versluis, Joran Hofman (Wouter van Hoof), Mark van Oudbroekhuizen (Martijn Verkerk), Walter Cremers, Thomas Malolepszy, Alex van Eem (Willem Baaij), Ali Alkan, Selcuk Albayrak en Wesley de Laat.

Van de supporters.