• U bent ingelogd als:

Periodetitel utopie voor verzwakt Hees

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In haar laatste competitieduel heeft Hees de derde periodetitel niet kunnen bemachtigen. Titelkandidaat Candia’66 bleek op de Verlengde Oude Utrechtseweg een maatje te groot voor de ploeg van Harold Valkenburg (0-2).

’ We kwamen vandaag voetballend te kort’, bekende de coach ruiterlijk na afloop. Hees dat nu vakantie kan gaan vieren miste Wesley Haasjes en Timo Timmer, die dat al aan het doen waren. Zonder deze twee sterkmakers heeft Hees geen enkel moment het de gasten uit Rhenen moeilijk kunnen maken. Een paar speldenprikjes van Leroy Voskuilen en een knal van de afscheid nemende Rik Altena op de lat waren de ‘hoogtepuntjes’ van de middag.

Verder experimenteerde Valkenburg door de 15-jarige Koen Schimmel te laten opdraven. De coach uit Scherpenzeel heeft de beschikking over een groot potentieel van aanstormende jeugd. Daarentegen zal hij volgend seizoen geen gebruik meer kunnen maken van de diensten van de routiniers Rik Altena, John Schulten, Michael van der Laan, Wesley Ribberink en Niels van Maurik .

Hees- Candia’66. 0-2, (0-0)