• U bent ingelogd als:

Patrick Loenen nieuwe trainer Sportlust 46

Geplaatst in Clubnieuws

Sportlust ’46 is er in geslaagd om een nieuwe hoofdtrainer vast te leggen voor het komende seizoen. Patrick Loenen zal de nieuwe hoofdtrainer gaan worden.

 

Patrick Loenen was zelf een verdienstelijk voetballer. Die zelf in diverse jeugdselecties en 1e teams van oa. VV Utrecht, Holland en Nieuwland speelde. Een nummer 10 met de punt naar voren, slim, technisch, en met een goede eindpass.

 

Loenen trad in 2007 in diens als jeugdtrainer van Argon waarna hij in 2013 de selectie van Argon onder zijn hoede kreeg die toen in de 2e klasse speelde. Argon had toen net de stekker uit de succesvolle zondagtak getrokken, waardoor de zaterdagtak ineens het vlaggenschip van de vereniging werd.

Altijd waren er wel wat hobbels te nemen, adrenaline pieken in en rondom de wedstrijden, maar altijd was er ook die zichtbare onverzettelijkheid in het willen winnen die zijn teams zo kenmerkte..

In het eerste jaar onder Loenen eindigden de Mijdrechters als vierde in de 2e klasse. Een jaar later volgde een 2e plaats en promotie via de nacompetitie. Het debuutseizoen in de 1e klasse leverde direct een kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse op.

Het huidige seizoen is Loenen trainer van VV Eemdijk uitkomend in de hoofdklasse B van de KNVB.

Bestuur en Technische commissie zijn verheugd met de komst van Patrick Loenen en wensen hem nog veel succes de komende periode bij Eemdijk en daarna bij Sportlust ’46.