• U bent ingelogd als:

Patrick Loenen gaat Argon verlaten

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Afgelopen week heeft Patrick Loenen het bestuur van Argon te kennen gegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en dat dit derhalve zijn laatste seizoen zal zijn als trainer bij Argon. Een beslissing die wij als bestuur betreuren maar die we begrijpen, waar we respect voor hebben en die we accepteren.

Patrick is meer dan acht jaar trainer geweest bij onze club. Begonnen bij de junioren waarna dit seizoen het 4e seizoen is als hoofdtrainer van de Zaterdag 1 selectie. Een periode als trainer waarbij Argon van de tweede klasse opgeklommen is naar de hoofdklasse. Een prachtige prestatie waarvan de inbreng van Patrick niet te onderschatten is. Wij zijn hem dan ook dank verschuldigd. Patrick heeft zich altijd een echte Argonaut getoond.

Wij zijn Patrick tevens erkentelijk dat hij deze beslissing reeds in een vroeg stadium bekend maakt waardoor wij alle tijd en ruimte hebben om voor volgend seizoen een nieuwe hoofdtrainer te zoeken.
Het bestuur van Argon wenst Patrick en de selectie veel succes in de rest van het seizoen. Uiteraard wensen we Patrick veel succes in het vervolg van zijn carrière zowel in- als buiten de voetbalsport.

Bestuur van Argon

Patrick Loenen: “ Ik heb hier een geweldige succesvolle periode gehad, zowel als jeugdtrainer als bij het 1e elftal.  We zijn in 3 jaar tijd 2 keer achter elkaar gepromoveerd met een groep die op het op moment van behalen van het Kampioenschap in de 1e klasse vorig jaar een gemiddelde leeftijd had van onder de 22. Dat is wel iets waar ik trots op ben, mede omdat de club na het wegvallen van de zondag tot op de dag van vandaag geen vergoedingen meer betaald aan spelers. Dit seizoen doen we het na behoren maar ben de laatste weken na gaan denken over de toekomst en ben tot de conclusie gekomen dat het mooi is geweest en ik toe ben aan iets nieuws. Door het tijdig naar buiten te brengen hebben zowel de club als ik zelf genoeg ruimte om verder te kijken en zou het mooi zijn als er iets op mijn pad wat potentie en perspectief biedt, iets wat me echt leuk lijkt, ik moet er gevoel bij hebben.

Verder heb ik veel waardering voor deze mooie club en de mensen binnen deze vereniging die een belangrijke rol hebben vervuld in mijn ontwikkeling als trainer en als mens. Ik zal ik er alles aan doen om het hier goed uit af sluiten en Argon in de hoofdklasse te houden.”