• U bent ingelogd als:

Patrick Kluivert in kleedkamer bij Hooglanderveen E6

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

ASC Nieuwland E3 – vvHooglanderveen E6             1-3

Zaterdag stond een kraker op het programma. Door winst kon de E6 weer omhoog en een stap naar de middelste regionen van het klassement zetten. Afgelopen week prima trainingen en voorbereiding gehad. Prima inzet, motivatie en spirit om dit ook daadwerkelijk te bewerkstelligen.
Na een duidelijke voorbespreking en warming-up ging de E6 met prima voetbal van start. Na een mooie 0-1 voorsprong lieten wij helaas kort daarna de gelijkmaker toe. Maar onze E6 is hier nimmer van onder de indruk en bleef het eigen spel spelen. Dit resulteerde in goede mogelijkheden waarbij paal en lat helaas in de weg zaten.
Nieuwland kwam steeds moeilijker van de eigen helft en hierdoor bleven de ruimtes klein maar door goed combinatiespel werden prima doelpunten gescoord. Onze verdediging bleef alert en stond tegen de erg grote spelers van Nieuwland duidelijk haar mannetje. Tot de laatste minuut doorgaan en blijven voetballen en mogelijkheden creëren! In deze 2e klasse houden de jongens zich prima staande en geven ze prima partij. Voorzichtig kijken wij omhoog en we werken er allemaal aan om nog 1 of 2 plaatsen te stijgen.

Complimenten aan de E6 en vooral ook de steeds groter wordende supportersschare. Na oploop van de wedstrijd wilde Patrick Kluivert héél graag met onze E6 op de foto. Patrick gaf een compliment aan onze E6, dus om de overwinning te vieren gingen onze boys hiermee akkoord. Zo kan de E6 ook nog mensen blij maken. Jongens nog een paar belangrijke wedstrijden waar een resultaat mogelijk is en dan kunnen wij de najaarscompetitie uitstekend eindigen.
Complimenten, ook aan de begeleiding, supporters en trainers van de E6.