• U bent ingelogd als:

Patria- SEC 4-2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vandaag de 1e wedstrijd voor de nieuwe competitie. Altijd spannend. Na een aantal beker- en oefenwedstrijden met wisselende resultaten moest er vandaag aangetreden worden in Zeist tegen Patria. Door de afwezigheid van een aantal spelers, geblesseerd of geschorst, was het even puzzelen geweest om de opstelling te maken.

Het begin van de wedstrijd was redelijk maar al snel werd het minder van onze kant en kwam Patria op 1-0. Ondanks de achterstand bleef ons spel te mat; het ontbrak aan felheid en accuratesse.  Patria maakte hier handig gebruik van en kwam nog voor de rust op 4 – 0.

Tijdens de rust is er, denk ik, goed gesproken en zijn er afspraken gemaakt van hoe het de 2de helft zou moeten gaan.

Vanaf de aftrap van de 2de helft was te zien dat het geen herhaling van de 1e helft zou worden. Een fel SEC dat compact speelde kwam al snel op 4 – 1. Ik ben bang dat hier geen foto van is. Deze goal gaf ons vertrouwen en de jacht op de 4 – 2 werd ingezet. Jammer dat er veel van onze aanvallen afgevlagd werden voor buitenspel. De gehele 2de helft waren wij sterker maar kwamen er te weinig kansen. De 4 – 2 werd in de 90ste minuut gemaakt. 4 – 2 Was ook de eindstand.

Wanneer wij volgende week thuis tegen Driebergen zo weten te starten als dat wij nu in de 2de helft deden is er veel mogelijk.

https://myalbum.com/album/rYfwV0rLXbYh