• U bent ingelogd als:

Overwinning meer dan verdiend

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In een tactisch sterk gespeelde wedstrijd heeft Delta wederom een overwinning geboekt.  DTS was goed voorbereid en blaakte van het zelfvertrouwen voor de wedstrijd. Dit moest de 1e overwinning worden van dit seizoen. Helaas dacht Delta daar iets anders over. De wedstrijd was vooral de eerste 20 minuten voor beide ploegen zoeken naar de ruimte maar het was vooral een strijd op het middenveld. Echte kansen waren er niet geweest totdat Harmen doorzette in de 24e minuut en Lennart de kans bood om te scoren: 0-1.

Daarna was Delta sterker en dat resulteerde in de 36e minuut in een goed doelpunt van Nawid na voorbereidend werk van Lennart 0-2. Daarna nog een prima actie van Casper die helaas gepakt werd door de keeper.
De 2e helft was van Delta controlerend en een tweetal kansjes van DTS verder en nog een poging van Harmen om de keeper te verrassen was de overwinning een feit. 0-2 eindstand.

Wederom een overwinning van het collectief, prima mannen!! Een 1e plaats op de ranglijst, echt knap. Volgende week komt de nummer 2, LRC, naar Houten. We gaan er weer voor. (RM)

 

VERSLAG VAN DTS EDE

DTS Ede heeft vanmiddag de wedstrijd tegen Delta Sports ’95 met 0-2 verloren. Deze eindstand was voor rust al bereikt doordat DTS twee keer miskleunde in de verdediging.

Tactisch had trainer Jeroen Spies de strijdwijze goed neergezet, echter was de uitvoering zeer pover, werd er veel onnodig balverlies geleden en kwam hierdoor zelden voor het doel van Delta Sports ’95. De eerste 25 minuten was er dan ook weinig actie te beleven. Delta Sports ’95 zakte ver in en loerde via de omschakeling op een snelle uitbraak. En die kansen kregen ze ook doordat DTS veel ballen simpel verspeelde. In de 25ste minuut kwamen de gasten wel heel simpel op 0-1 (Lennart Dubbeldam) door enorm geklungel in de defensie van DTS.

DTS probeerde het wel met hard werken en ontbrak het ook een beetje aan geluk doordat o.a. Mohamed Laukili net te kort kwam bij een insteek bal. Wederom kwam even later Delta Sports ‘95 opnieuw tot scoren (Nawid Hashemi ) nadat de verdediging van DTS weer stond te schutteren 0-2. De gasten maakte dankbaar gebruik van dit cadeautje. DTS was geheel van slag en zag Delta Sports’95 nog meer kansen krijgen maar ingrijpen van Joel van Wijk en doelman Robin Franken (1 op1) behoede de thuisclub voor een grotere achterstand.

Na een donderspeech van trainer Jeroen Spies kwamen de spelers na rust getergd terug en zochten massaal de aanval. Dit leverde kansen op voor Jamal Ouassif (kwam teenlengte tekort) en Bram Holtman. Delta Sports ’95 vond het prima en parkeerde terecht de denkbeeldige bus voor de deur en loerde op de counter. DTS kwam er niet doorheen en moest bijna nog de 0-3 slikken nadat een boogbal vanaf de middellijn bijna doelman Robin Franken verschalkte, maar mede door zijn lengte kon hij in een uiterste krachtsinspanning de bal voor de doellijn keren.

Al met al een teleurstellende middag voor DTS Ede en zal er volgende week weer scherp gevoetbald moeten worden uit tegen DUNO.

DTS Ede: Robin Franken, Bram Holtman, Jasper Verstraten (wissel Ayoub Boubakari), Joel van Wijk, Jordi van Dalen, Jesse Buikema, Yassine Farah, Haikaz Vervaart (wissel Stijn van Elferen), Jamal Ouassif, Anoaur Tmim en Mohamed Laukili.

Delta Sports ’95: Mevin Wesselo, Joris van Rooijen, Dyon Siebelink, Lennart Dubbeldam (wissel Joey van der Horst), Harmen van Genderen, Berend Bram Heinen, Remco Helms, Stan Wennekes, Nawid Hashemi, Domenique Pellegrom (wissel Dave Pieterse), Casper Verboon (wissel Dylan Warmenhoven).