• U bent ingelogd als:

Over ons

Met Rondom Voetbal/VoetbalJournaal  is er een gratis voetbalkrant die álle Utrechtse en Amersfoortse voetballiefhebbers met elkaar verenigt.
Zonder uitzondering worden de krant en de website door de vele voetballiefhebbers enthousiast gelezen. Door de combinatie van print en website is de voetbalkrant hét platvorm voor de voetballiefhebbers uit het midden van het land. Hier vinden zij elkaar en wisselen informatie uit. Maar ook wedstrijdverslagen, voorbeschouwingen, interactie, clubnieuws, verzoekjes of andere nieuwtjes zijn allemaal te vinden binnen deze formule. Met een vijf jaarlijkse full colour uitgave op tabloidformaat komt de voetbalkrant onder het lezersbereik van velen lezers. Een unieke doelgroep met passie voor en interesse in zowel profvoetbal als amateurvoetbal. Door de redactionele formule en uitstraling van de krant is er een bewaar gevoel ontstaan, mensen gaan de krant vaker lezen waardoor ook de advertenties meer attentie krijgen.

De voetbalkrant wordt gratis aangeboden bij alle amateurvoetbalclubs in de regio Utrecht en Amersfoort waar voetbal leeft. Ons verspreidingsgebied bestaat uit Utrecht/Amersfoort. Voetbal leeft als nooit te voren!

Deze formule kenmerkt zich, naast de krant, ook via de website www.rondomvoetbal.nl, welke is gebouwd op het zogenaamde 2.0 principe. De gebruikers van deze site worden zeer actief betrokken bij de totstandkoming daarvan.

Kortom Rondom Voetbal/VoetbalJournaal is een cross-mediale voetbal community voor amateurvoetbal in regio Utrecht en Amersfoort, gebaseerd op het web 2.0 concept.

Uitgave:
Rondom Voetbal & ZPRESS Media Group

Directeur Rondom Voetbal
Rob Zomer
mobiel 06-14281531
robzomer@rondomvoetbal.nl

Clubnieuws:
Ook met uw clubnieuws en uw vrijwilligers in de krant? Mail uw nieuwtjes, berichten, aankondigingen en bijvoorbeeld jubileanaar: mijnclub@rondomvoetbal.nl

Verslaggever worden:
U kunt club berichten, wedstrijdverslagen rechtstreeks op onze website plaatsen.
Mocht u zich niet aan onze regels houden en bijvoorbeeld onzin plaatsen of normen en waarden niet in acht nemen kunnen wij u een gele of zelfs een rode kaart geven zodat u geen berichten meer kan plaatsen. U kunt op onze site niet anoniem berichten plaatsen.