• U bent ingelogd als:

Oorwassing voor SEC tegen Jonathan 1-7

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Oorwassing voor SEC

Wanneer je binnen 15 minuten met 3-0 achterstaat, 1 rode kaart krijgt en met een geblesseerden de wedstrijd moet afmaken dan is iedere letter teveel! Geen excuses zoeken, de tegenstander heeft gewoon een veel beter team! Verlies nemen en blik op volgende wedstrijd! Mensen vinden mij niet realistisch omdat ik er altijd er een positieve draai aan weet te geven! Ik zal dit tot aan de laatste wedstrijd blijven doen of SEC moet anders beslissen want er schijnt binnen onze club een persoon te lopen die kan toveren!

Iedereen bleef zij best doen en ook na afloop geen verwijten na elkaar! Het mooiste gebaar kwam van de oudste richting de jongste van het stel! Top Wes!

Volgende week weer de koppen tellen en er alles aan blijven doen met de middelen die we hebben om een positief resultaat neer te zetten! Wilco bedankt weer voor het bijspringen en Gerard weer voor het vlaggen! Jakkie top aanvoerder!

De Man of the Match gaat naar Max, hij moet hem wel delen met Renzo want zijn documentaire was top! Grote klasse dat hij deze spannende movie wilde delen!