• U bent ingelogd als:

Onze MO17-1 is op zoek naar een trainer.

Geplaatst in Clubnieuws

De MO17-1 is een zeer getalenteerd team waarvan de speelsters al vele jaren met elkaar spelen. De afgelopen 3 jaar hebben zij de KNVB beker finale gespeeld, waarvan 2 keer als winnaar en 1 keer als 2de geëindigd. Op basis van hun behaalde resultaten zijn zij door de KNVB benaderd op in het seizoen 2018-2019 deel te nemen aan de nieuw opgezette Divisie MO.17.

 

Deze Divisie MO.17 is ontwikkeld op basis van de vraag: hoe bieden we als KNVB de doelgroep ambitieuze meiden van 15/16 jaar een uitdagende competitie aan?

We zoeken voor dit getalenteerde team een trainer die met team deze uitdaging aan wil gaan. Naast prestatiegerichtheid mag niet het spelplezier uit het oog verloren worden. (positief coachen)

 

Als trainer verwachten we dat je oprecht geïnteresseerd bent in en betrokken bent met de speelsters van het team. Verder zal de trainer naast een voetbalachtergrond ook affiniteit en ervaring met het vrouwenvoetbal moeten hebben.

 

Mocht je interesse gewekt zijn, dan kan contact opgenomen worden met de coördinator meisjes van V.V. De Meern (email: coordinatormeisjes@vvdemeern.nl)