• U bent ingelogd als:

Onze jongens winnen van vv Sliedrecht met 2-0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Op ons eigen sportpark waar de temperatuur was gestegen tot 16 graden zagen de toeschouwers dat Delta Sports heel matig aan de wedstrijd begon. In de eerste vijf minuten leidde dit tot drie grote kansen voor vv Sliedrecht wat geen doelpunt opleverde. Delta Sports kwam de eerste helft maar sporadisch in de buurt van het doel van vv Sliedrecht. De aanvallers van Delta Sports kwamen niet uit de greep van de ervaren verdedigers van vv Sliedrecht. Vlak voor rust lukte het dan toch een keer: Casper Verboon ging op snelheid langs zijn man en schoot de bal met een harde schuiver langs de doelman van vv Sliedrecht. 1-0 ruststand!

In de 2e helft bleef vv Sliedrecht aandringen maar Delta Sports groeide steeds beter in de wedstrijd en een stunt hing in de lucht. In de 80e minuut een grote kans voor vv Sliedrecht maar de bal ging hard op de paal naast de uitstekend keepende Mathijs Mocking. In de 90e minuut kon Delta Sports de wedstrijd definitief op slot gooien toen Casper Verboon alleen op de keeper af ging. Helaas stuitte de bal net iets op en ging de bal hoog over het doel. In de 94e minuut had dezelfde Casper Verboon meer geluk: met een hard schot schoot hij de 2-0 tegen de touwen!

Een geweldige teamprestatie wat weer veel vertrouwen geeft voor de aankomende wedstrijden! Eerder op de middag wist ook het 2e haar wedstrijd met maar liefst 10-1 te winnen! Kortom een geweldige voetbalmiddag!