• U bent ingelogd als:

Ongelukkig verlies voor woudenberg

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Woudenberg heeft de goede reeks in 2018 geen vervolg kunnen geven tegen GJS. Op een heel koud Sportpark de Grift wel ongelukkig met 0-1 verloren van concurrent GJS. De bezoekers gingen met een 0-1 overwinning naar huis.

Beiden ploegen beginnen voorzichtig op het kunstgras van Sportpark de Grift. Het is koud en de wind scheert over het veld. Toch is het GJS die de eerste mogelijkheid tot scoren heeft. Een penalty na vijf minuten wordt uitstekend gepakt door Daan Schennink. Na 20 minuten is het Woudenberg die de wedstrijd naar zich toe probeert te trekken. Er ontstaan kansen, Marc van Ginkel lukt het niet om met het hoofd te scoren, Tom de Greef komt in scoringspositie maar via de keeper en de lat gaat de bal over en Mark de Graaf schiet net over. En net voor rust is het GJS dat op voorsprong komt. Een rare klutsbal springt omhoog en valt mede door de wind achter Daan Schennink. Woudenberg gaat met een achterstand de rust in.

Ook na rust is het Woudenberg dat de wedstrijd in handen heeft. GJS komt er nauwlijks uit en Woudenberg probeert door te drukken. Dit lukt half. Er ontstaan wat kansen en uiteindelijk scoort Joey Kooij, maar wordt door de grensrechter gecorrigeerd. Waarom is niet geheel duidelijk. Blijkbaar stond Joey Kooij buitenspel… Vervolgens probeert Woudenberg de verdiende 1-1 te maken, maar dit lukt niet. Waardoor GJS aan het langste eind trekt en Woudenberg met lege handen staat.

Vorige week had Woudenberg de mazzel bij DTS Ede, deze week de pech. Volgende week komt Montfoort op bezoek en kunnen we opnieuw aan de bak.