• U bent ingelogd als:

Odysseus – Delta Sports 0-4

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag heeft Delta Sports de uitwedstrijd bij Odysseus ’91 met 0-4 gewonnen.

Het was voor sommige Delta supporters eerst even zoeken waar het voetbalveld was. Dit aangezien er op het sportcomplex meerdere sporten beoefend worden.

Eenmaal langs de lijn plaatsgenomen zagen de supporters dat Delta Sports het in de eerste helft lastig had tegen de nummer 13 van de ranglijst.

In de 32e minuut is de eerste echt grote kans dan ook voor Odysseus. Randje buitenspel breekt een speler uit de Utrechtste formatie aan de rechterkant door. Maar de goede voorzet wordt vervolgens van dichtbij hoog over het doel van Mathijs Mocking geschoten.

Tot echt grote kansen komt Delta Sports in de eerste helft niet en met gezichten op onweer wordt de kleedkamer opgezocht.

Na rust komt er een heel ander Delta Sports uit de kleedkamer. Het team zet Odysseus vanaf de aftrap onder druk en Delta Sports heeft direct het initiatief in handen. In de 52e minuut in het raak als Rodney van Klooster met een mooie steekbal Lennart Dubbeldam bereikt die vervolgens alleen op doel gaat en z’n 74e doelpunt maakt in dienst van Delta Sports. 0-1


In de 54e minuut opnieuw een doelpunt van Delta Sports als Melvin Wesselo van buiten het strafschopgebied verwoestend uithaalt in de kruising! 0-2

In de 74 minuut een wissel bij Delta Sports Roy Kelder kan het laatste kwartier meedoen na zijn blessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Lopik.
Dat Roy Kelder niet veel tijd nodig heeft om een goal te maken bewijst hij als twee minuten later de 0-3 op het scorebord zet.

 

In de 78e minuut komt er nog een doelpunt bij als Lennart Dubbeldam de bal op Rodney van Klooster geeft die op zijn beurt van dichtbij de 0-4 tegen de touwen schiet.

 

Door de overwinning blijft Delta Sports bovenaan de ranglijst staan met een 15 punten uit 5 wedstrijden. Met 16 goals voor en maar 1 tegen is het doelsaldo ook uitstekend te noemen.

 

As zaterdag ontvangt Delta Sports op eigen sportpark Veensche Boys. De nummer 2 van de ranglijst.

 

Het beloofd een spannende middag te worden!  De wedstrijd staat onder leiding van Roelof Luinge  aanvang 15.00 uur