• U bent ingelogd als:

Nieuwjaarsontbijt Saestum weer groot succes!

Geplaatst in Clubnieuws

Foto: Norbert Waalboer

Het jaarlijkse Nieuwjaarsontbijt van Saestum afgelopen zondag 8 januari werd weer goed bezocht. Rond 10 uur waren er al veel clubleden gearriveerd. Binnen een half uur waren er al zo’n 350 leden en waren alle plaatsen bezet.

Na de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter van Saestum en 1 minuut stilte mochten de leden zich te goed doen aan het fantastische ontbijt.

De tafels waren weer goed gevuld en zelfs het traditionele gekookte eitje ontbrak wederom niet dit jaar.

Na het ontbijt was het de beurt aan Johan Baarends om de jaarlijkse loterij te starten. Vele mooie prijzen vonden hun weg naar de gelukkige prijswinnaars.

De oud senioren tafel was weer goed bezet, aanwezig waren  Jan en Ton van Beek, Leo Beijaard, Johan(Bom) van Dieten, Choe Claassen , Gerard Thien, Nico Lamphen, Wil Westerbeek  en Willem Massselink  en nog vele andere maar die vervullen ook nog een taak in de ontbijtcommissie waaronder Arie Sterkenburg, Guus van Nimwegen, Willem van  Leusden, Martin van Sonderen , Rob Zeelenberg, Bep van de Dolder en hun partners. De jonge aanwas staat al klaar om hun plaatsten in te nemen want zeker zo n 15 man sterk stond klaar om een ieder te voorzien van koffie, thee en Jus de Orange.

Wat mag Saestum trots zijn op deze jaarlijks terugkerende traditie.
Op naar volgend jaar en een ieder een zeer goed, gezond en sportief 2017 toegewenst.