• U bent ingelogd als:

Nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding ASC Nieuwland

Geplaatst in Clubnieuws

Vincent van den Hooff is vanaf volgend seizoen de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van ASC Nieuwland. De huidige trainer/coach van de D1 start officieel per 1 augustus a.s., maar zal per direct zijn kennis en kunde voor de club inzetten. 

Van den Hooff is al jaren bij ASC Nieuwland actief als pupillentrainer. Zelfs spelers van de A-selectie hebben al in de pupillen onder hem getraind. Inzicht van de talenten in de jeugdopleiding van ASC Nieuwland is er dus al. Dit jaar is hij eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de spelers ASC Nieuwland D1.

TC Jeugd:
“We zijn erg blij met de toezegging van Vincent als HJO voor de komende drie seizoenen”, reageert Bestuurslid Technische Zaken Dignus Nagelkerke. “Hij heeft regelmatig aangegeven goede ideeën voor de structuur en organisatie van de ASC Nieuwland Jeugd te hebben. Het Technisch beleidsplan is hiervoor het uitgangspunt, maar Vincent gaat dit op korte termijn nog concreter maken voor trainers en spelers. Die kans willen wij hem graag bieden. Het maakt weer duidelijk dat naast spelers ook trainers kansen krijgen bij ASC Nieuwland.”

Vincent van den Hooff:
“Deze functie wil ik graag invullen, omdat ik wel zie dat er organisatorisch stapjes vooruit worden gemaakt, maar dat het nog beter kan en eigenlijk moet. Ik ben ASC Nieuwland dankbaar dat ik de kans krijg om mijn visie voor het professionaliseren van de Jeugdopleiding van de club uit te rollen. De afgelopen tien jaar heb ik op het veld met talentvolle Nieuwlandspelers gestaan, nu wil ik vanuit mijn functie als HJO diezelfde spelers en trainers gaan ondersteunen en handvatten geven om de totale kwaliteit van de Jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen.”

Trainersloopbaan
Van den Hooff heeft zijn gehele voetballoopbaan bij het Amersfoortse AFC Quick 1890 gevoetbald en als dertiger nog een aantal jaren bij Sova ’54 (voorloper van huidige ASCN) gespeeld, daar samen met broer John een A’foorts kampioenschap gevierd en promoties t/m de derde klasse meegemaakt. Door knieproblemen was hij genoodzaakt om zijn actieve voetbalcarrière te beëindigen, waarna hij als pupillentrainer aan de slag is gegaan. Naast zijn trainerswerk bij ASC Nieuwland heeft Vincent een eigen bedrijf in organisatie en advies en is hij actief bij diverse clubs met het maken van wedstrijdanalyses www.voetbalvideoanalyse.nl.

http://www.voetbalvideoanalyse.nl/DSC_0561.JPG