• U bent ingelogd als:

Nederlaag bij hekkensluiter drukt Delta Sports’95 dieper in problemen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Woudenberg - Delta Sports

 

 

Bron AD/Stan Bos

Eerste klasseZaterdageersteklasser FC Delta Sports’95 verloor vanmiddag met 1-0 van hekkensluiter Woudenberg. De Houtense ploeg wacht nu een serieuze strijd tegen degradatie.

De eerste helft was het aanzien nauwelijks waard. De beste kans van de eerste vijfenveertig minuten was voor de thuisploeg. Kordaat ingrijpen van Delta Sports’95-doelman Mathijs Mocking voorkwam een vroege achterstand voor de Houtense formatie. De ploeg van Kevin Reinhard had daarna wel licht overwicht, maar moest beducht zijn voor de Woudenbergse lange bal. Een goede actie van Harmen van Genderen bracht Delta Sports dicht bij het doel, maar werd nog net op tijd onderschept door de Woudenbergse defensie.

Na rust was het eerder spannend dan goed. Delta was weliswaar weer het meest aan de bal, maar tot grote kansen leidde dat niet. Woudenberg bleef loeren op de tegenstoot. Acht minuten voor tijd volgde het resultaat. Joey Kooij kopte bij de eerste paal de 1-0 tegen de touwen. Pas na die treffer schrok Delta echt wakker, maar de grootste kans was na de openingstreffer voor Woudenberg. Die ging er niet in. Berend-Bram Heinen was namens Delta nog dicht bij de gelijkmaker, maar de hekkensluiter zegevierde en drukte Delta Sports verder in de problemen.