• U bent ingelogd als:

Nacsport is hét systeem voor videoanalyse op elk gewenst niveau

Geplaatst in Advertentie

 

De software om te starten in de wereld van video analyse en om coaches te voorzien in de eerste behoefte in het video analyse proces, dát is Nacsport. Deze Nacsport ( New Assistant for Coach ), wordt in Nederland verkocht via CaJa Sport Software van Carlo Daniels en Jan Willem Neuberg.

Nacsport is geschikt voor alle sporten zowel teamsporten als individuele sporten.

Door heel Europa maken amateur- en professionele teams gebruik van dit systeem dat coaches en spelers inzichten geeft over hun prestaties en handelingen tijdens wedstrijden en trainingen.

Van zaterdag hoofdklasser Rijnvogels tot FC Eindhoven uit de Jupiler League, maar ook de jeugdopleiding van Brabant United maar ook buitenlandse clubs als Swansea City en Aston Villa FC
( beide de Academies ) en vele clubs in de Spaanse Primera Division analyseren met Nacsport, dat naast Nederland, België en Duitsland ook verkocht wordt in Argentinië, Groot-Brittannië, Polen, Italië en Spanje.
 

Gebruiksvriendelijk

Maar wat maakt Nacsport nou bijzonder? Carlo Daniels van CaJa Sport Software: “Het systeem is heel gebruiksvriendelijk, draait op Windows en werkt ook op een Macbook als hier Windows op geïnstalleerd is via Bootcamp, Parallels of VMWare. Daarbij is Nacsport ook voor iedereen betaalbaar. Er is al een Basic-versie beschikbaar met een aanschafprijs van € 150,-. Hiermee kan je, zeker op amateurniveau bij jeugd en senioren, uitstekende analyses maken.”

De prijs van € 150,- is inclusief de licentie en het onderhoudscontract voor het eerste jaar. Om met de Basic versie te kunnen blijven werken moet (na het eerste jaar) de licentie jaarlijks verlengd worden. De kosten voor het verlengen zijn € 30,- per jaar.

 

Innovatief

Naast de Basic-versie heeft Nacsport nog de Basic Plus, Scout Plus, Scout Plus Unlimited, Pro Plus en de Elite-versie. Daarbij biedt de Elite een full-option pakket aan mogelijkheden om tot in de kleinste details elke gewenste video tijdens en na het filmproces te bewerken, registreren en coderen. Ook biedt het afspelen van videobeelden, in alle versies, tal van opties zoals het frame voor frame afspelen, vertraagd en versneld afspelen, tekenen op beelden in de video en op volledig scherm afspelen.

Het maakt Nacsport tot een innovatief video-analysesysteem voor trainer/ coach of scout.
Nacsport biedt nu bovendien ook mogelijkheden om te coderen met een iPad, de zogenoemde Nacsport Tag&go
applicatie. “Er kan met Tag&go het nodige voorwerk verricht worden tijdens het registreren van de beelden om te komen tot gedetailleerde analyses achteraf. Er bleek heel veel vraag naar en zodoende heeft men in Gran Canaria, waar Nacsport wordt ontwikkeld, deze iPad app ontworpen.

Quote John Blok, SVV Scheveningen:

Beelden zeggen vaak meer dan 1000 woorden…. 

HDMI:

Met Nacsport is het mogelijk om in real time te registreren via camera’s met HDMi, hiervoor is een capture apparaat nodig zoals AVerMedia Live Gamer Portable of Blackmagic.

Nacsport is hierdoor heel veelzijdig, maakt hoogwaardige HD/ MP4-videokwaliteit mogelijk én is uiterst gebruiksvriendelijk.

“Gebruikers moeten er in een paar minuten mee aan de slag kunnen, dát is onze filosofie. Als we zien dat we inmiddels zo’n zeshonderd tevreden gebruikers tellen in Nederland, België en Duitsland, waarvan 97 % de licenties verlengt, dan zegt dat veel over de kwaliteit, service en betrouwbaarheid.”

 

Nacsport wordt standaard geleverd met een handleiding, desgewenst trainingen op locatie én online ondersteuning. “De vraag vandaag de dag is om alles steeds visueler te maken. Nacsport biedt, zéker op sportgebied, daartoe uitstekende mogelijkheden op elk gewenst sportief niveau.”

 

CaJa Sport Software | Carlo Daniels (+31) 641 402 882 | Jan Willem Neuberg (+31) 654 746 447

Info.nl@nacsport.com| www.nacsport.com

info@cajasportsoftware.com   |www.cajasportsoftware.com