• U bent ingelogd als:

Mooi weer en verder……

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Saestum speelde vanmiddag tegen MSV uit Montfoort.  In de eerste wedstrijd nam Saestum vlug afstand en sloot de wedstrijd af met een 4-1 overwinning vanmiddag werd de wedstrijd afgesloten met exact dezelfde uitslag en daar is alles mee gezegd.

 

 SCOREVERLOOP;

33e min 1-0 Yoeri Pot

35 e min 2-0 Shaquill van Ewijk

40e min 3-0 Anass Akharouid

72e min 3-1

93e min 4-1 Yoeri Pot

 

WERDEROM EEN OVERWINNING VAN SAESTUM.

 

Vanmiddag kwam de ploeg van MSV 19 naar de Noordweg in Zeist. Een ploeg, die in de competitie wisselvallige resultaten behaald. De ene keer zeer verrassend, de andere keer onnodig punten verlies.

Vorige week nog een ruime 3-0 overwinning op Roda uit Leusden. De ploeg van Maykel Tak was gewaarschuwd.

De wedstrijd stond vanmiddag onder leiding van scheidsrechter C. van Ham uit Assendelft. Een scheidsrechter, die vreemd genoeg regelmatig het spel in het voordeel liet doorspelen, maar als de ploeg, die de vrije schop toekwam geen positief resultaat haalde uit de volgende actie de wedstrijd affloot om alsnog een vrije schop te geven zo’n 30 meter terug. Door de manier van fluiten haalde hij regelmatig de snelheid uit de wedstrijd. Dit tot ergernis van de betrokken spelers, als de leiding aan de kant.

Toch kon hij niet voorkomen dat de ploeg van Maykel Tak in de 33e minuut door een goal van Yoeri Pot de 1-0  in het voordeel van de thuisclub scoorde. Nog geen 8 minuten later stond de 3-0 op het scorebord door doelpunten van Shaquill van Ewijk en Anass Akharouid.

Iedereen zal nu  wel denken, dat de thuisploeg heer en meester was op het veld, maar een ieder kon constateren, dat het maar een rommelige wedstrijd was. Verkeerde passes zowel van de thuis- als de uitploeg waren schering en inslag.

Zeer onverzorgd voetbal door beide teams. Saestum had individueel wat meer te brengen en daarin zag je het verschil tussen beide ploegen, maar daar is ook alles mee gezegd.

De ruststand werd dan ook bereikt met een 3-0 voorsprong .Trainer Maykel Tak was dan ook helemaal niet in zijn hum met het vertoonde spel en liet dat zijn ploeg in de kleedkamer duidelijk weten.

Hij probeerde de lijnen weer goed te zetten door het toepassen van 2 wissels. Nick Garia en Olaf Verweij moesten plaatsmaken voor Lhasse Hercules en Jan Pier Janvier.

Vol goede moet begonnen beide ploegen de 2e helft. MSV dreigde wat meer door vroeg te storen, maar verder dan de 16 meter kwamen zij niet. Saestum probeerde nog door het spel meer over de vleugels te laten lopen de ploeg uit Montfoort wat terug te dringen in hun eigen strafschopgebied, maar tot echte kansen kwam dit ook niet.

De wedstrijd kabbelde zo naar het einde en de leidsman floot, zoals in de eerste helft. Beide ploegen kwamen beide nog 1 maal tot het scoren van een doelpunt.

In de 72e minuut scoorde MSV de 3-1 en Yoeri Pot mocht in de extra tijd zijn 2e doelpunt maken van deze middag.

En hiermee was dan ook alles gezegd over de wedstrijd van vanmiddag.

Volgende week zal er tegen Aurora uit een geheel ander vaatje getapt moeten worden om tot een positief resultaat te komen. De tegenstander uit Werkhoven zal er alles aan doen om de punten in Werkhoven te houden.

VVZA kwam ook terug van een koude kermis 2 weken gelden dus ……….. Saestum weet wat hun te wachten staat volgende week

 

Toch nog een positief bericht vanmiddag. Saestum  mocht nieuwe trainingspakken in ontvangst nemen van sponsor Delta Makelaars O.G. uit Zeist vertegenwoordigt door de heer en mevrouw Ruud en Brigitta de Visser.