• U bent ingelogd als:

Montfoort begint met gelijkspel

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In een zinderende wedstrijd tegen Sportlust’46 wist Montfoort een punt uit het vuur te slepen

Het begin was dramatisch voor Montfoort. Na een glijpartij op het drijfnatte nieuwe kunstgrasveld kwam Sportlust alleen voor de keeper en scoorde de 0-1 al in de 3de minuut. Toen in de 10de minuut ook nog de 0-2 op het scorebord gezet werd leek dit voor Montfoort een wedstrijd te worden om de score zo laag mogelijk uit te laten vallen.
Een fantastisch keepende Vianen wist Montfoort nog enigszins in de wedstrijd te houden en na enkele omzettingen van de trainers kwam Montfoort zowaar meer aan voetballen toe. Toen Don Mimpen met een harde pegel in de 26ste minuute ook nog de 1-2 aantekende was er ook weer hoop op een goede uitslag.
Vianen bleef in de tweede helft als een beest keepen en hield Montfoort meerdere malen op de been. Montfoort kreeg hier en daar ook nog wat kansjes om de gelijkmaker binnen te schieten, maar moest wachten tot de allerlaatste minuut toen Denny van Loen zijn sterke wedstrijd wist te belonen.
Was het eerst Nicolai Verbiest die aan mocht leggen voor een vrije trap van een meter of 30 waar alleen de handen in de muur redding konden brengen was het aansluitend Denny van Loen die met een zeer bekeken schot in de verre hoek de gelijkmaker aantekende. Het dak ging eraf en het bleef tot in de kleine uurtjes onrustig in Montfoort. Volgende week Nieuw Lekkerland – Montfoort.

Wedstrijdsponsor Van Wijngaarden Woning- en Projectstoffering heeft Robin Vianen gekozen tot Man of the Match. Robin kreeg uit handen van Jos een cadeaubon van Since ‘04 en een bon van The Old Bakery.