• U bent ingelogd als:

Meiden B1 VSV Vreeswijk kampioen

Geplaatst in Clubnieuws

 

- Nieuwegein, 18 mei 2016 –

Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn de meiden B1 van VSV Vreeswijk kampioen in de 2e klasse Junioren geworden. Tegenstander Kampong MB1, de nummer 3 in de poule, werd 12 mei jl. met 3-0 aan de kant gezet, waardoor de nummer 2 in de poule, CDW MB1 uit Wijk bij Duurstede op een onoverbrugbare afstand kwam te staan. Bovendien had Vreeswijk MB1 ook nog 2 wedstrijden minder gespeeld. Aan de Helmkruid in Nieuwegein was het dus volop feest voor de meiden en  hun leiders Richard Bode en Arjan Verweij.

 

De meiden B1 spelen dit jaar voor het eerst in de 2e klasse, na vorig jaar in de 3e klasse te hebben gespeeld. Het was een stap hoger, maar het team heeft duidelijk progressie gemaakt met het kampioenschap als resultaat. Er werd zelfs geen enkele wedstrijd verloren of gelijkgespeeld. ‘De meiden vormen steeds meer een team. Ze hebben plezier in het spel en weten elkaar goed op het veld te vinden, met dit kampioenschap als kroon op het werk’, aldus een trotste leider Richard Bode.

Het meidenvoetbal is binnen VSV Vreeswijk de hardst groeiende tak. Ook interesse om een keer mee te trainen of lid te worden? Neem dan contact op met Richard Bode, 06-28225198 of via rbode@casema.nl.

 

 

 

                                                                                                                                 1/2

Over VSV Vreeswijk

VSV Vreeswijk is gesitueerd in Park Oudegein. De club heeft zo’n 750 leden, verspreid over veldvoetbal (senioren, junioren, dames, meiden) en zaalvoetbal.

Binnen VSV Vreeswijk is het meidenvoetbal de snelst groeiende divisie. In seizoen 2015 – 2016 had Vreeswijk een compleet gevulde elftalstroming (Dames 1, Meiden A, Meiden B, Meiden C, Meiden D, Meiden E en Meiden F).