• U bent ingelogd als:

Matig Woudenberg pakt volle winst tegen VVOP

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Een matig Woudenberg wist tegen een prima spelend VVOP 2x een achterstand om te buigen in een 4-2 overwinning.

VVOP had haar huiswerk goed gedaan. Met maar 3 verdedigers en een versterkt middenveld wist het Woudenberg continue onder druk te zetten waardoor de thuisploeg niet aan voetballen toe kwam. VVOP daarentegen speelde goed en wist ook kansen te creëren. De spits van VVOP, Niek Bos, wist met een prachtige lob Daan te verschalken: 0-1. Niet veel later wist Woudenberg vanuit de omschakeling gelijk te maken. David wist met een goede dieptebal Emmanuel aan te spelen die in de 16 meter Mark (de Graaf) wist te bereiken. Met links schoof Mark de bal in de verre hoek: 1-1.

Ook na rust bleef VVOP de bovenliggende partij. VVOP wist wederom op voorsprong te komen door een afgeslagen schot in 2e instantie binnen te werken. Woudenberg raakte niet in paniek met de wetenschap dat er corners zullen komen waar de ploeg van Jeroen en Dennis uitermate dodelijk mee is. Zoals zo vaak dit seizoen slingerde Tom de corner voor het doel. Dit keer was het opnieuw Mark (de Graaf) die de bal onhoudbaar binnen kopte: 2-2

Niet veel later werkte VVOP opnieuw de bal achter de eigen achterlijn. Opnieuw nam Tom de corner. Nu was het David die keihard op doel kopte. De doelman redde fabuleus. Helaas voor VVOP kwam de bal bij Jeffrey die de bal onhoudbaar binnen schoot: 3-2 In het laatste gedeelte was het Tom die de 4-2 eindstand op het scorebord zette. Doordat de nr’s 2 en 3 (Valleivogels en AVW) beide verloren staat Woudenberg 6 punten los van de concurrentie.

Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen FC Horst.

Geef een reactie