• U bent ingelogd als:

Mat SEC verliest van Desto

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Al twee jaar heeft SEC zich op de laatste dag veilig weten te spelen voor behoud van de 3e klasse! Ook dit jaar dreigt het weer een huzarenstukje te gaan worden om dit te bewerkstelligen. De sfeer binnen het team zal de doorslag gaan geven om dit doel te halen. Het is geen geheim dat het team al twee jaar op zijn tenen loopt maar door een tomeloze inzet toch het doel weet te behalen! Maar wanneer deze inzet niet optimaal is binnen het gehele team en een aantal spelers gewoon hun dag niet hebben dan word het een moeilijke missie.

SEC begon erg slap aan de wedstrijd, er werden weinig duels gewonnen en werd er op grote afstand gedekt. Was DESTO dan zo goed? DESTO was beter omdat wij dit toelieten! De 1-0 kwam tot stand in de 15e minuut door wel op hele grote afstand te dekken. De nederlaag is ook aan ons zelf te wijten en zekert niet aan de scheidsrechter maar de man drukte wel een hele belangrijke stempel op de wedstrijd! DESTO maakte drie forse overtredingen maar dat deed de man af met een waarschuwing! De eerste overtreding aan SEC kant werd bestraft met een gele kaart voor Max.

Ook de tweede helft begon SEC erg matig! DESTO kwam in de 50ste minuut op 2-0 doordat wij de spits de bal in de schoen schoven. Martin, één van de betere aan SEC kant, samen met Jakkie, Wesley en Sonny, zag zijn wonderschone solo beloond worden met de aansluitingstreffer in de 55e min! SEC veerde op en kreeg hoop maar begon ook eindelijk zijn duels te winnen. SEC had pech dat de vrije trap van Martin tegen de paal belande. In de 60e min werd een overtreding op Wes niet bestraft en liet de scheidsrechter doorspelen wat uiteindelijk ook de 3-1 op het scorebord bracht! Ook hier werd de tegenstander in het zadel geholpen.

SEC zag Max in de 75ste minuut zijn 2e gele kaart krijgen (rood dus) maar bleef in deze fase wel knokken voor een goed resultaat! In de 82ste minuut was er een opstootje en trok de scheids direct rood voor Ethan. Weinig mensen hadden gezien wat er precies gebeurde en na afloop deden zich verschillende versies de ronde. De scheidsrechter had gezien dat Ethan had geslagen en heeft dit ook genoteerd op het wed formulier! Iedereen was blij dat hij affloot want de beste man was helemaal de draad kwijt! Nogmaals, de nederlaag lag niet aan de scheidsrechter, lag ook niet aan het feit dat DESTO over een wonderploeg beschikt maar puur aan ons zelf! Na afloop was iedereen het over eens dat wij van ons zelf hebben verloren!

Na afloop tijd om te relativeren, het blijft namelijk een spelletje! Met de nodige humor hebben wij  de nederlaag van ons laten glijden middels een biertje op het mooie zonnige terras van DESTO! En volgende week klappen we er weer op! Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ethan zal dan langs de kant toe moeten kijken maar een speciale vlucht zal Peter woensdagavond binnen vliegen. Peet is door Kwalitaria uitgezonden om mee te doen aan de EU Kwalitaria internationale wedstrijd “Red de Kroket!” in Verwegistan!