• U bent ingelogd als:

Magreb’90 wint ook van Be Quick 1887 (3-1)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Magreb’90 heeft goede zaken gedaan om de strijd om de onderste regionen te verlaten. In Utrecht werd het 3-1 voor de ploeg van trainer coach Jamal Yahiaoui. In de eerste fase van de wedstrijd was Magreb’90 net iets feller en gevaarlijker dan Be Quick, desalniettemin kregen de gasten een tweetal goede kansen voor de voorsprong. Magreb’90 scoorde als eerste de 1-0 en speelde de eerste helft met een veldoverwicht uit.

In de tweede helft wisselde Be Quick een spits voor een spits wat al snel resulteerde in de snelle en prachtige gelijkmaker na de rust. Onder de indruk was Magreb’90 echter niet en ging door met het creĆ«ren van kansen. De 2-1 kon dan ook niet uitblijven door een individuele actie van de rappe en behendige buitenspeler. Be Quick gooide het op een ander strijdplan door veelvuldig de lange bal te hanteren om de gelijkmaker te forceren. Echter was het Magreb’90 dat een uitstekende aanval koelbloedig afrondde 3-1. Er waren daarna mogelijkheden genoeg om de wedstrijd definitief te beslissen maar een stukje geluk (lat) en een aantal verkeerde keuzes van de aanvallers en een aantal prima reddingen van de keeper van Be Quick hielden de noorderlingen enigszins in de wedstrijd.

Een aansluitingstreffer leek er te komen maar de assistent-scheidsrechter zag dat de spits van Be Quick 1887 in buitenspelpositie stond. De tussenstand van 3-1 voor Magreb’90 bleef op het scorebord staan en zo konden de mannen van trainer Micha Visser van Be Quick 1887 met een nederlaag de twee uur durende terugreis naar het noorden vervolgen.

Trainer Jamal Yahiaoui na de tweede winstpartij op rij:

“Ik moet het team mijn complimenten geven op de manier hoe wij de wedstrijd zijn ingegaan en hebben uitgespeeld. Deze tweede overwinning op rij geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Ook heb ik het idee dat deze spelers door het vuur voor mij willen gaan en voel mij op mijn plek bij Magreb’90″.