• U bent ingelogd als:

Magreb’90 toont twee gezichten.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen quick20_magr_uitgl

Magreb’90 heeft ook tegen Quick’20 thuis niet weten te winnen. Een goede 1e helft en een onherkenbare 2e zorgde ervoor dat de punten mee naar Oldenzaal gingen. Magreb’90 startte uitstekend en al vroeg in de wedstrijd (20e) was het Jawad Ballasan, die veelal ongrijpbaar was voor de verdedigers van Quick’20, die de bal uit de draai via de onderkant lat prachtig binnen schoot. Magreb’90 was de betere ploeg en het creĆ«erde een aantal mogelijkheden om de voorsprong te vergroten maar dat gebeurde niet. De onrust bij het afwerken, een verkeerde keuze of de laatste pass waren hier debet aan en Quick’20 kon hierdoor in een beter resultaat blijven geloven. Uitgespeelde kansen waren er eigenlijk amper voor de ploeg uit Oldenzaal. Toch viel de 1-1 in de slotseconde van de 1e helft. Uit een corner was het Schepers die ongehinderd vanaf 4 meter mocht raak koppen en zo z’n ploeg een enorme opsteker gaf voor de 2e helft.

Dat gebeurde ook Quick’20 kwam heel goed uit de kleedkamer waarschijnlijk veroorzaakt door de goal en een pep talk van hun trainer namen ze het duel in handen en Magreb’90 moest terug. Al na 8 minuten na rust was het Quick’20 dat de druk zag beloond worden middels de uitgespeelde 1-2 van van Benthem. Magreb’90 was geen schim meer van de ploeg in dat eerste bedrijf en Quick stond na de thee positioneel beter. Zowel Souffian als de 1e helft ongrijpbare Jawad en Medhi werden aan banden gelegd en waren bijna dat gehele 2e bedrijf onzichtbaar.

Twee keer een minuut of acht dacht men dat Magreb’90 de wedstrijd weer onder controle zou krijgen maar dat was schijn er ging teveel fout en het spel oogde te onrustig. De laatste tien minuten waren een laatste poging om de gelijkmaker te forceren maar die kwam niet. Kansen waren er wel maar typerend daarvoor was de aktie van Jawad in de laatste slotseconde, een prima aktie maar z’n schot verdween huizen hoog over het doel van van Berkel. Geen punten dus en volgende week afreizen naar Dongen dat in een goede flo zit, vorige week een 4-1 winst tegen HSC’21 thuis en nu 4-4 bij titelkandidaat sv De Dijk. Wees gewaarschuwd!