• U bent ingelogd als:

Magreb’90 na goed duel met lege handen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

gounet_uitgl

Bron RTV Utrecht: Magreb’90 heeft in de topklasse verloren van kampioenskandidaat AFC. In Amsterdam was de score na 90 minuten voetballen 2-1. De Utrechters verspeelden in de tweede helft een 1-0 voorsprong. Dat doelpunt werd na een half uur spelen gemaakt door Charles Dissels. De oud-prof kreeg de bal na slecht verdedigen van AFC, van ploeggenoot Moussa Kalisse. Diezelfde Kalisse kon vlak voor rust de 2-0 binnen schieten, maar de aanvaller miste.
In de tweede helft kwam Magreb’90 goed weg toen een treffer van AFC werd afgekeurd. Even later was het wel raak. Na een blunder van keeper Antoine Gounet was de stand 1-1. Vijf minuten voor het einde van de officiele speeltijd werd het 2-1 voor AFC. Invaller Tom van den Brink was de gevierde man.

In de blessuretijd kreeg Magreb nog hoop toen AFC met tien man verder moest. Koen Bosma kreeg een rode kaart na een harde overtreding. De overgebleven drie minuten waren te kort voor Magreb om nog op gelijke hoogte te komen.

Het was de zesde nederlaag op rij voor Magreb. De Utrechtse voetballers staan op de 13e plaats in de topklasse zondag met 16 punten uit 20 duels. De voorsprong op hekkensluiter OJC Rosmalen is slechts drie punten.
Media betreffende dit duel:
Magreb-trainer Alami Ahannach in gesprek met verslaggever Mark Kloostra
Magreb-speler Rachid Moamedi praat na met verslaggever Mark Kloostra
Verslag Het Amsterdamse Voetbal
Website AFC
RTVNH

(128)

Tweet,Mail of Deel