• U bent ingelogd als:

Magreb’90 gelijk in troosteloos duel bij DHC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Bron: Magreb “90 – Arjan Hoogewoning
Troosteloze wedstrijd onder dito omstandigheden eindigt gelijk.

Magreb’90 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 1-1 gelijk te spelen in het duel bij DHC. De vele meegereisde toeschouwers waren getuige van een slap en troosteloos duel en trotseerde dito weersomstandigheden om uiteindelijk teleurgesteld in hun Magreb’90 af te druipen. Vooraf dichte men de ploeg toch als een aardige kampioenskandidaat maar na 90 minuten waren die zo goed als zeker verdwenen en zag men sv De Dijk gelijk komen en Vlissingen uit lopen naar een voorsprong van vijf punten.

Magreb’90 begon nog wel goed en de eerste 20 minuten waren duidelijk voor de nummer 2 van de ranglijst zonder daarbij overigens echt gevaarlijk te worden. Zo na een half uur was het toch Magreb’90 dat op 0-1 kwam. Na een mooie aktie van Jaouad Belahsan was het Nourdin Boukhari die de 0-1 binnen tikte. Zo vlak erna was er nog een kopbal op de lat van Anes Beslija maar na deze mogelijkheid was het echter afgelopen met de pret en werd het veldspel van kwaad tot erger. Niets lukte meer in deze barre weersomstandigheden en men had daarbij geluk dat ook DHC tot weinig in staat was en de twee grootste mogelijkheden van de 1e 45 minuten ook verprutste zodat er met 0-1 gerust kon gaan worden.

Na de rust werd het er niet beter op aan de kant van Magreb’90 en omdat bijna niemand z’n niveau haalde vandaag mocht men blij zijn wanneer de 0-1 over de streep getrokken kon worden. DHC daarentegen bleef knokken voor een beter resultaat maar wist ook niet echt gevaar te stichten voor het doel van Rick Groenhard. Het leek op een 0-1 ontsnapping af te draaien maar in de 92e minuut was daar balverlies op het middenveld en Rachid Moamedi kon dit nog corrigeren middels het weggeven van een corner en een minuut later zag men de hoekschop op het hoofd van Jordy Brouwer vallen die hem mooi binnen kopte 1-1. Een teleurstelling bij het meegereisde publiek en voor DHC een welverdiend puntje want daar bleef het voor knokken tegen een vandaag machteloos Magreb’90.

Media betreffende deze wedstrijd:
RTV Utrecht
Frans Schuitemaker in gesprek met Robert Claus
Jaouad Belahsan in gesprek met Robert Claus